Instagrammers die je positive vibes geven tijdens quarantaine

Want in deze tijden wil je dat Instagram een lekker positieve plek is

Teenage girl holding her cellphone
Adolescent Content /Caroline JapalGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 9 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Met al het negatieve dat zich speelt in de wereld, is het goed om ons te focussen op leuke en positieve dingen. Zo schrijven we elke dag een rubriek met allemaal Positive News, waar je je dag goed mee kunt starten. Maar gelukkig zijn er ook genoeg positieve Instagrammers die ons elke dag weer opbeuren met leuke en originele Instagram Stories en posts. Of het nu gaat om mooie outfits, fijne inspiratie of grappige content, deze Instagrammers zijn ontzettend leuk om te volgen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lize Korpershoek
View this post on Instagram

dirkiiieeeeee⁉️#dollypartonchallenge

A post shared by Lize Korpershoek (@lizekorpie) on

Lize Korpershoek is misschien wel één van de grappigste Nederlandse Instagrammers die er is. In deze tijden vinden we niets ontspannenders dan de foto's en filmpjes van fluffy katten Dirkie en Dennie, en Lize's avonturen in de tuin.

3 Vita Boers

Vita Boers post om de paar dagen hilarische video's die ze samen met haar quarantaine-bff Joey Jaq maakt. De twee zijn samen echt om te gieren. Dus zit je niet zo lekker in je vel en kun je wel wat grappigs gebruiken deze dagen? Dan beuren deze video's je zeker op.

4 Kelly Weekers

Psychologe Kelly Weekers probeert altijd van alles het positieve in te zien, wat ons ook enorm kan helpen. Het is volgens Kelly normaal om eens een baaldag te hebben, en dus ook totaal niet erg om dit toe te laten. Met haar inspirationele talks en mooie quotes weet ze ons altijd op te vrolijken.

6 Olivia Purvis

De Londense Olivia Purvis straalt één en al positiviteit uit. In haar gezellige Instagram Stories praat ze tegen je alsof je een vriendin bent, en met haar platform The Insecure Girls' Club tackelt ze onzekerheden waar alle vrouwen mee te maken krijgen.

7 Rianne Meijer
View this post on Instagram

A fly flying into your room vs. out of your room

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

Rianne Meijer tikt bijna de 500.000 volgers aan. Logisch, want ze post iedere dag wel iets op haar feed en story. Klaar met alleen maar gemaakte foto's? Dan moet je zeker even Rianne's feed checken. Rianne houdt van relativeren, en post vaak naast perfecte foto's ook de faalmomentjes behind the scenes.

8 Alyssa Coscarelli

De New Yorkse Alyssa is ons favoriete stijlicoon. Ook in deze tijd blijft ze ons inspireren met mooie foto's en prachtige looks. We moeten het alleen even doen zonder haar altijd trendsettende nail art, want ook in Amerika zijn alle nagelsalons gesloten.

9 Vivian Hoorn

Jaqueline Timemachine ken je waarschijnlijk als het alter ego van model Vivian Hoorn. Op haar Instagram pagina's plaatst ze de leukste memes en fantastische video's van zichzelf, waar je zeker om kunt lachen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder