Dit zijn de beste apps om je money te managen

Deze apps helpen je het gat in je hand te dichten

Niet zo handig met geld? Soms helpt het enorm om duidelijk op een rijtje te hebben hoeveel geld je hebt en wat je nog kunt uitgeven. De onderstaande apps maken duidelijk wat er allemaal door het gat in je hand glipt, en hopelijk helpen ze je ook om dat gat te dichten. Als er wat overblijft zou je zelfs voorzichtig kunnen leren beleggen!

Geld apps

We zetten de beste apps om je geldzaken te managen voor je op een rijtje. Met deze apps wordt sparen, spenden en beleggen een makkie. Zijn deze apps niets voor jou? Dan zou je ook ouderwets kunnen sparen in potjes. Werkt ook!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Daily Budget
Daily Budget app
Daily Budget

Wat kost dat? Gratis, maar uit te breiden naar pro voor €8,99

Wat doet het? Daily Budget berekent op basis van je vaste uitgaven en je inkomen een dagbudget. Zo kun je aan het begin van de maand alvast bepalen wat je wil gaan sparen, hoeveel je doorgaans uitgeeft (of uit kán geven) aan boodschappen, en hoeveel geld er dan overblijft om bijvoorbeeld te shoppen op National Glamour Day. Ga je over je budget heen, dan wordt je budget voor de komende dagen verlaagd.

Download nu op iOS.

2 Monefy - Money Manager
Monefy app
Monefy app

Wat kost dat? Gratis, uit te breiden naar Pro voor €3,49

Wat doet het? Een super simpele app om bij je houden wat je op een dag uitgeeft. Zo krijg je een mooi overzicht van waar je geld naartoe gaat. Soms is het goed om te zien hoeveel van je budget er precies in je wijnglas verdwijnt, of in je kast komt te hangen.

Download nu op iOS en Android

3 WieBetaaltWat
WieBetaaltWat app
WieBetaaltWat

Wat kost dat? Deze app is gratis!

Wat doet het? Een onmisbare staple – en vast al bekend – bij iedereen die met huisgenoten woont. Ben jij degene die tóch weer altijd de vuilniszakken of het wc-papier koopt omdat je huisgenoten het niet doen? Zet het in deze app, en laat precies zien hoeveel iedereen elkaar aan het eind van de maand verschuldigd is. Ook ideaal voor die vriendinnen-tripjes, om irritatie te voorkomen.

Te gebruiken op iOS en Android

4 Peaks
Peaks app
Peaks

Wat kost dat? Peaks is gratis te downloaden

Wat doet het? Beleggen lijkt een beetje een ver-van-onze-bed-show, omdat we eigenlijk geen idee hebben waar we zouden moeten beginnen. Peaks is voor beleggen wat Netflix is voor films kijken. Makkelijk in gebruik, en duidelijk voor millennials en gen-z'ers. Een handige, overzichtelijke app waarmee ook jíj kan leren beleggen.

Te gebruiken op iOS en Android

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk