TikTok heeft rolschaatsen weer cool gemaakt, hier kun je ze online shoppen

Is dit de nieuwe manier van pendelen?

rolschaatsen
Glamour NL

Omdat we de afgelopen maanden veel tijd binnenshuis hebben doorgebracht, hebben we een hoop nostalgische bezigheden nieuw leven ingeblazen. Eerst kwam de obsessie met tie-dye, daarna gingen we aan de slag met kralen en we konden maar niet stoppen met het kijken naar Disney+. Om nog maar te zwijgen over alle puzzels die we hebben gemaakt én de dagen dat we niet konden stoppen met het bakken van bananenbrood. Als je al het bovenstaande al hebt gedaan, is de volgende stap natuurlijk; rolschaatsen. Ja, echt; het retro-tijdverdrijf is echt weer cool.

Rolschaatsen kopen

Heb je bewijs nodig? Het enige wat je hoeft te doen is naar TikTok gaan, waar je een heleboel ongelofelijk coole vrouwen zult zien die buiten aan het skaten zijn. Door de filmpjes die viral gaan, is het dus wel zo dat vrijwel alle retro-rolschaatsen overal uitverkocht zijn. Wie had dat verwacht?

Vooral actrice en danseres Ana Coto uit Los Angeles, krijgt op Twitter de credits voor deze enorme groei in de verkoop. Ze plaatst - sinds de lockdown - jaloersmakende skateclips, maar één specifieke clip ging viral. Het filmpje waarbij ze door de straat skate op het nummer Jenny From the Block van Jennifer Lopez heeft al 13 miljoen views én is nog steeds stijgende. Dit was genoeg om ons te overtuigen om ook een paar rolschaatsen aan te schaffen. Om onze verlangens rondom de op de 70's geïnspireerde sport te vervullen, hebben we er onze missie van gemaakt om uit te zoeken waar we online de leukste rolschaatsen kunnen kopen. Het resultaat; een lijstje met de allerleukste paren. We zien je wel in de rollerdisco verschijnen, wanneer alles weer terug naar normaal is.

Dit artikel verscheen eerder op Glamour UK.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sfr Rolschaatsen Quad Rio Script
rolschaatsen
Bol.com
2 Impala Rolschaatsen Holographic Quad
rolschaatsen
Bol.com
3 Chaya Rolschaatsen
rolschaatsen
Bol.com
4 Impala Quad rolschaatsen midnight
Footwear, Roller skates, Quad skates, Product, Shoe, Roller skating, Roller sport, Skating, Sports equipment, Skate guard,
5 Nijdam Retro Rolschaatsen - Eye Candy
rolschaatsen
Bol.com
6 Roces Rc1 Rolschaatsen
rolschaatsen
Bol.com
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good