5 Grote mensen huishoudproducten waarvan je niet wist dat je ze wil hebben

Stijlvol, praktisch én goed voor het milieu. Wat worden we toch volwassen...

kinfill tilieu n°7
Kinfill

Wanneer je mij een aantal jaar geleden zou vertellen dat ik nu met smart op een pakketje met schoonmaakmiddelen zat te wachten, dan had ik je voor gek verklaard. En toch is Kinfill een van de hoogtepunten van de dag. En wat dacht je van de Aēsop Post-Poo druppels die mijn vriendin voor haar housewarming van een oud-collega kreeg? Er gaat een wereld voor mij open aan producten die je huishouden een stuk aangenamer maken.

Ik mag dan steeds minimalistischer leven, mijn Marie kondo-brein is ook dankbaar en blij met een aantal spullen. Vooral als ze én mooi én heel praktisch zijn. Hieronder een verzameling van mijn grote mensen huishoudvondsten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Aēsop Post-Poo Drops
aésop post poo drops
Aésop Post-Poo Drops

Dit zijn dus dé Aēsop Post-Poo Drops die ik hierboven beschreef. Mijn vriendin kreeg ze dus tijdens haar housewarming van een ex-collega. Ideaal voor als je gaat samenwonen en jullie nog ietwat krampachtig zijn over jullie toiletbezoek.

€25

SHOP NU!

2 Dyson
dyson pure
Dyson Pure

Op de Instastories van je influencer-vriendin reageren of ze nog een kortingscode van Dyson heeft. Jup, ik ben guilty. Deze Pure Cool Tower is een luchtreiniger én ventilator in één. Meerdere malen mooier dan een normale ventilator en het idee van constante frisse lucht om je heen is ook niet gek.

P.S: het antwoord op de kortingscode was helaas nee...

€599

SHOP NU!

3 Kinfill
kinfill schoonmaakmiddel
Kinfill

De aanleiding tot dit artikel is dus het Kinfill schoonmaakartikel. Niet alleen de flessen van Italiaans glas zijn een plaatje, maar ook het idee erachter is ontzettend fijn. De schoonmaakafdeling bleef een lastig punt voor mij. Vuilniszakken en chemische schoonmaakmiddelen, het voelt gewoon niet goed, maar ik had nog geen fijn alternatief.

Bij de Full House Collection van Kinfill snijdt het mes aan twee kanten: het middel zelf is ecologisch én er bestaan navulflacons waardoor je de flessen niet keer op keer hoeft weg te gooien. De schoonmaakconcentraten zonder chemicaliën vul je aan met water, en je hebt de keuze uit houtig tot groen en bloemig tot kruidige geuren. De nieuwste geur is Tilieu n°7, geïnspireerd op de lindebloesem en verkrijgbaar als allesreiniger, vloerreiniger, glas- en spiegelreiniger en badkamer- en toiletreiniger.

€59,95

SHOP NU!

4 The Steamery kledingstomer
the steamery
The Steamery

De kans is groot dat je er regelmatig voor kiest om een oogje toe te knijpen wanneer je een gekreukeld kledingstuk terug in je kast hangt. Snap ik, want strijken is nou niet de leukste bezigheid. Vooral het in- en uitklappen van je strijkplank en het aanzetten van het apparaat voelen als een obstakel. Enorm prettig dus dat je de kreukels er ook uit kan krijgen met de Cirrus No.2 kledingstomer. Daarnaast is het ook nog eens fijn dat je geen grote plank kwijt hoeft, hij eventueel mee kan op reis én dat je zijde er enorm mooi mee kunt krijgen.

€120

SHOP NU!

5 The Laundress
the laundress new york
The Laundress New York

Een scheutje van The Laundress Wool & Cashmere shampoo en je kleding krijgt een boost. Grote kans dat het product de investering zelfs terugverdient. Je items krijgen een speciale behandeling waardoor het in de meeste gevallen langer mooi blijft. Het product is helemaal biologisch afbreekbaar en ruikt naar cederolie, wierook, kruiden en citroensap. Ik ben om!

€21,36

SHOP NU!

5 opruimtips uit Marie Kondo's opruimshow op Netflix >>

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good