La dolce vita! Zó drinken de Glamour girls hun koffie het allerliefst in de ochtend

Vier redacteuren vertellen over hun favoriete koffie

dolce gusto
Nathan Dumlao

Je dag begin je natuurlijk met Glamour Daily, de dagelijkse nieuwsbrief van de editors van Glamour, waarin ze de interessantste en mooiste reads met je delen. Dat doen ze elke dag vroeg in de ochtend, met een kop koffie, zodat jij om precies 8:00 uur het laatste nieuws ontvangt. Dus als íemand iets weet over het perfecte ochtendritueel of een perfect kopje koffie, dan zijn het de editors van Daily wel. Deze maand stonden ze op met de nieuwe Dolce Gusto Genio S, waarmee je tientallen verschillende koffiecreaties kunt maken. Ze delen hun bevindingen én ochtendrituelen hier.

Wat is jouw favoriete favoriet? Met Dolce Gusto Genio kan je eindeloos variëren. Deel jouw favoriet met #DOLCEGUSTO en maak kans op een Genio S koffiemachine.

1 Hoofdredacteur Anke de Jong
glamour x dolce gusto
Glamour

“Ik ben altijd vrolijk als ik opsta, daar heb ik niets voor nodig. Dan zet ik keihard de muziek aan onder de douche. Een favoriet is bijvoorbeeld ‘Move your body’ van Marshall Jefferson, zoek maar eens op. Dan blèr ik keihard mee. En dan volgt een kop koffie. Ik ben best picky met koffie, want het is echt mijn momentje van de dag (en mijn ontbijt... oeps). De nieuwe NESCAFÉ Dolce Gusto Genio S heeft zo veel standen dat je ’m precies zo krijgt als je wilt. Echt iets voor mij dus.”

2 Adjunct-hoofdredacteur Yeliz Çiçek
glamour x dolce gusto
Glamour

“Tegenwoordig probeer ik de dag te starten met de Headspace-app, waarmee ik 10 tot 15 minuten mediteer. Ik duik direct op mijn yogamat, anders neem ik er de tijd niet voor. En dan is het eerste wat ik doe een kop koffie zetten. Ik hou van variatie: gelukkig is er genoeg keuze in mijn Dolce Gusto-collectie. Welke ik kan aanraden: Mocha, Mexico Grande en Ristretto Barista. O, ook fijn, op zondag maak ik mijn favoriete cocktail tijdens de brunch met de NESCAFÉ Dolce Gusto: de Espresso Martini.”

3 Senior Editor Zoé Zindzi van Halen
glamour x dolce gusto
Glamour

“Zodra ik wakker word, rol ik linea recta de douche in. Ik ben niet echt een ochtend-persoon, maar na een warme douche kan ik mijn dag starten. Vervolgens volgt een uitgebreide skincareroutine onder het genot van een koffietje. Ik drink ’m vaak zwart, maar op een relaxte zaterdag wil ik graag een beetje spice of zoetigheid, zoals de Vanilla Latte Macchiato van NESCAFÉ Dolce Gusto.”

4 Brandmanager Lize Booij
glamour x dolce gusto
Glamour

“Vanuit bed zet ik al een muziekje op en daarna zet ik direct het koffiezetapparaat aan. Dat vult m’n woonkamer met het aroma van koffie, heerlijk vind ik dat. Mijn favoriet van dit moment is de Colombia Lungo van NESCAFÉ Dolce Gusto. Heerlijk die geur, en de smaak natuurlijk. Dan lees ik altijd The Pattern, een app die je op basis van je sterrenbeeld berichten stuurt over de fase van je leven en de energie en krachten die daarin bestaan. Klinkt zweverig, maar je moet ’m écht downloaden, hij is bizar accuraat.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Feel Good