Glamour Girls over hun favoriete hard seltzer-moment

Vier redacteuren vertellen over hun favoriete hard seltzer-moment

glamour
Glamour
1 van 4
Hoofdredacteur Anke de Jong

“Omdat ik helaas mijn loved ones niet allemaal kan zien deze feestdagen, maak ik mijn kerst extra bijzonder met de mensen die ik wel kan zien. Ik vier kerst met mijn beste vriendinnen in Amsterdam. Ik zorg dan dat ik lekker gezelschap meeneem, namelijk Topo Chico Hard Seltzer. Ik ben fan van Topo Chico Cherry, maar alle drie de smaken zijn heerlijk (de alcohol proef je, maar is niet overheersend), dus mijn friends zullen zeker volgen...

glamour
Glamour
2 van 4
Adjunct-hoofdredacteur Yeliz Çiçek

“Ik organiseer deze kerst een Topo Chico Hard Seltzer avond voor four friends (including me!). Wat ik dus nodig heb hiervoor zijn; wat grote ijsblokken, mooie whiskey glazen en Topo Chico Hard Seltzer, perfect. Geen moeilijk gedoe met shakers en stirrers. Heel fijn als je, net zoals ik, je al hebt zitten uitsloven voor een kerstdiner, en niet wéér de keuken in wil duiken... Christmas night lockdown-style met een lekker muziekje it is, uiteraard volgens de huidige regels. .”

glamour
Glamour
3 van 4
Creative Director Saskia van de Langevelde

“Oudjaarsdag host ik een borrel voor mijn beste vrienden; in klein gezelschap. Doen we al jaren om het jaar af te sluiten. Ik drink zelf (bijna) nooit alcohol, maar voor deze bijzondere dag maak ik altijd een uitzondering en proost ik dit keer met Topo Chico Hard Seltzer. Het eindigt dan vaak met sushi of bitterballen. 2021, I am ready for you!”

glamour
Glamour
4 van 4
Brandmanager Lize Booij

“Ondanks alles heb ik superveel zin in de feestdagen. Normaal gesproken vier ik the happiest time of the year met een grote groep vrienden, maar het is ook speciaal dat we het dit jaar kleiner en intiemer vieren. We halen hiervoor natuurlijk alles uit de kast! Maar dan wel safe, volgens de regels. Hoe? We verzorgen een meergangendiner mét Instagramwaardige tafelaankleding. En we sluiten ons feestelijke diner in stijl af, met Topo Chico Hard Seltzer. Ik heb voor de finishing touch feestelijke glazen gescoord om het drankje in uit te schenken.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Feel Good