8 Marokkaans-Nederlandse influencers die je moet volgen op Instagram

Zij zijn een echte verrijking van je feed

pandora launches new collection in amsterdam
Franziska KrugGetty Images

Om je Insta feed nog diverser en inclusiever te maken, is het belangrijk om zoveel mogelijk verschillende mensen te volgen. Wij lichten de leukste en opvallendste Marokkaans-Nederlandse influencers uit, om jouw feed te verrijken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 @sisibolatini

Sisi werd bekend door haar brede glimlach, sketches, snapchat vlogs tijdens haar tijd als stewardess, maar vooral door de opvallende turban die zij op z'n tijd draagt. Haar bijnaam is dan ook The Travelling Turbanista. Ze is recent voor de liefde geëmigreerd naar New York en legt haar leven daar graag vast voor haar volgers. Daarnaast is ze actief op YouTube met vlogs, presentatieklussen en komt ze zo nu en dan voorbij op tv en het witte doek.

2 @wiamwiamwiam

De Antwerpse-Rotterdammer Wiam maakt grappige en luchtige content waarin seks, self-love en humor centraal staan. Een prachtfoto, humoristische post of educatieve content: dat is waar haar insta feed veelal uit bestaat. Ook is ze openhartig over haar eigen leven, van een ongewenste zwangerschap tot expose cultuur: ze bespreekt het allemaal.

3 @sihamazouzofficial

Siham Azouz staat op haar veel bewonderde Insta zelf niet centraal. De focus ligt op haar prachtige (Marokkaanse) jurken, styling en make-up. De met de hand gemaakte kunstwerken zijn een ware lust voor het oog en geven een andere draai aan je Insta feed. Af en toe geeft ze een kleine glimp van haar prachtige haar en gezicht, maar daar blijft het ook bij.

4 @meryemsfirst

In haar Insta Stories deelt zij over haar persoonlijke leven en prachtkindje Nori. Maar in haar posts zien we haar moeder, ook wel de Insta galtou (tante op zijn Marokkaans) genoemd. Galtou Najate wordt door Meryem gestyled in de laatste streetstyle trends en dat zorgt voor de nodige prachtfoto’s!

5 @farrahmousha

Met haar prachtige, opvallende witte voorplukjes, trendy style, aesthetic Insta posts en hilarische Insta Stories is Farrah onmisbaar op je feed. Deze prachtvrouw is influencer en YouTuber en is graag haar creatieve zelf.

6 @mohsinopwereldreis

Als wereldreiziger begon hij zijn reizen vast te leggen op sociale media. Wat begon als hobby groeide uit tot een reisbureau dat leuke en originele groepsreizen organiseert naar alle uithoeken van de wereld. Met zijn vrouw Sherine (die zelf Management Tourisme heeft gestudeerd) reist hij de wereld rond en bouwt hij verder aan zijn succesvolle onderneming. Met als naam én slogan: Niet nadenken, gewoon doen! Zijn Insta Stories zitten vol met hilarische kiekjes en filmpjes achter de schermen van deze reizen.

7 @samyahafsaoui

Als schrijfster, presentatrice, actrice, scenarioschrijver en journalist is Samya van alle (media) markten thuis. Met haar interessante en leerzame stories over inclusie en haar carrière, brengt zij mensen op luchtige wijze van alles bij over de eerdergenoemde thema’s.

8 @kookmutsjes

Zusjes Najat en Nadia Yachou begonnen vier jaar geleden met een kookgroep op Facebook. Wat begon als een kleine community, groeide al snel uit tot een Insta pagina met meer dan 169k volgers and counting, een website en een kookboek dat lange tijd op één stond in de bestsellertop 60. Deze twee powervrouwen delen met alle liefde simpele recepten uit alle keukens stap voor stap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good