Aanstaande zaterdag 14 april is er een Earparty van My Jewellery in de Hudson’s Bay in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Van 10.00 tot 19.00 uur kun je bij twee paar oorbellen gratis gaatjes laten schieten.

Dit weekend kun je gratis gaatjes schieten in verschillende steden

Een goede earparty: op de redactie zijn we er fan van. En niet alleen wij, ook op Instagram en Pinterest is het een populair domein. De tijd van twee gaatjes zijn we allang voorbij en nu geldt: hoe meer, hoe beter.

Een goede earparty
Het liefst combineren we allerlei soorten oorbellen: knopjes, ringetjes en zelfs kettinkjes. Hoewel de meeste combinaties een bij elkaar geraapt rommeltje lijken, is daar wel degelijk over nagedacht. Vind je het maar lastig om de perfecte earparty te creëren? Wij zetten Instagrams finest voor je op een rij.

Gratis gaatjes
Ben jij na deze goede dosis inspiratie toe aan wat extra gaatjes? Dan hebben we goed nieuws voor je: aanstaande zaterdag 14 april is er een Earparty van My Jewellery in Hudson’s Bay in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Van 10.00 tot 19.00 uur kun je bij twee paar oorbellen gratis gaatjes laten schieten. Dat is dus twee vliegen in een klap.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten