'Er zijn de laatste tijd heel veel foodblogs, maar ik kom bijna geen boerenblogs tegen', zo luidt de reden van boerin Bertie om te gaan vloggen.

Bertie op de boerderie: de Boer Zoekt Vrouw-boerin gaat vloggen

'Er zijn de laatste tijd heel veel foodblogs, maar ik kom bijna geen boerenblogs tegen', zo luidt de reden van boerin Bertie om te gaan vloggen. Bertie mag dan wel een eeuwenoude ambacht uitvoeren, de Zeeuwse Boer Zoekt Vrouw-boerin gaat wel met haar tijd mee. Ze ziet een gat in de vlogmarkt en gaat haar boerenleven wekelijks vastleggen. 

Bertie op de boerderie
Waar de 43-jarige Bertie Steur bij Boer Zoekt Vrouw nogal cameraschuw overkwam, was haar gène bij haar deelname aan Expeditie Robinson als sneeuw voor de Filipijnse zon verdwenen. We waren al bang dat we onze lievelingsboerin nooit meer op de buis zouden zien, maar dat is dus niet het geval. 

Vloggende Bertie
Bertie legt in haar video uit dat we geen 'perfect leven' van haar hoeven te verwachten. Ze wil laten zien hoe het echte boerenleven eruit ziet en haar interesses met haar kijkers delen. "Ik loop al een tijdje rond met dit plan; ik ga vloggen. Ik ga een jaar lang mijn leven filmen zodat iedereen die dat interessant vindt met mij mee kan kijken". 

Bertie heeft op dit moment 538 volgers. Dat mogen er nog wel wat meer worden, vinden wij. Let's follow that farm girl!  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten