Het moment is eindelijk daar: Christina Aguilera en Demi Lovato brengen samen een nummer uit. Al eerder kondigde Christina aan met de 'Let it Go'-zangeres te gaan samenwerken en nu hebben we daar eindelijk resultaat van.

Christina Aguilera en Demi Lovato bundelen hun krachten voor nieuwe single Fall in Line

Het moment is eindelijk daar: Christina Aguilera en Demi Lovato brengen samen een nummer uit. Al eerder kondigde Christina aan met de 'Let it Go'-zangeres te gaan samenwerken en nu hebben we daar eindelijk resultaat van. Fall In Line wordt door Refinery 29 een combi van Beautiful en Sorry Not Sorry genoemd en we kunnen niet anders dan het daar honderd procent mee eens zijn.

Oude, vertrouwde Christina
In tegenstelling tot Christina’s vorige single met 2 Chainz en Ty Dolla $ign horen we de popzangeres in dit nieuwe nummer weer terug zoals we haar gewend zijn. Lees: een rustig maar powerful nummer met fenomenale uithalen, zoals alleen Christina die kan.

“I wasn’t made to fall in line”
Wat de twee dames duidelijk willen maken? They 'aren’t made to fall in line'. Ze zijn er klaar mee om zich te moeten verontschuldigen voor wie ze zijn, omdat dat niet binnen het ‘perfecte plaatje’ zou passen. Met deze nieuwe single en videoclip roepen ze jonge vrouwen op hun voorbeeld te volgen.

Sorry not sorry
Dat Demi zich niet meer wil verontschuldigen voor wie ze is, liet ze al eerder weten met haar single Sorry Not Sorry. Ook laat ze haar fans vaak weten dat vrouwen gelukkig met zichzelf zouden moeten zijn zoals ze zijn.

Zo plaatste ze onlangs foto's van zichzelf op Instagram waarop haar striae, cellulite en lovehandles te zien zijn. De strekking van de foto's; laat je niet gek maken. Wees trots op jezelf. Of je nu wel of geen sixpack hebt

Duet tijdens de Billboard Music Awards
Christina en Demi zullen het nummer opvoeren tijdens de Billboard Music Awards aankomende zondag. Dat is Christina’s eerste televisieoptreden sinds haar comeback.

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep! 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten