NikkieTutorials, Glamour’s covermodel van deze maand, schittert binnenkort in een documentaire over haar leven. Het leven van de wereldberoemde YouTube-visagiste Nikkie de Jager wordt vastgelegd door niemand minder dan Linda Hakeboom.

Documentaire over YouTube-ster NikkieTutorials in de maak

NikkieTutorials, Glamour’s covermodel van deze maand, schittert binnenkort in een documentaire over haar leven. Het leven van de wereldberoemde YouTube-visagiste Nikkie de Jager wordt vastgelegd door niemand minder dan Linda Hakeboom.

Een primeurtje
Niet alleen voor Nikkie, maar ook voor Linda is dit een primeurtje. Het wordt haar eerste internationale docu, zo maakte ze vandaag bekend in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

Beste vriendinnen
Linda en Nikkie kennen elkaar door het programma The Big Escape, waar ze beiden aan meededen. "Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden", aldus de programmamaakster.

Een grote fanbase
De twee vriendinnen gingen samen naar Los Angeles, waar Linda haar ogen uitkeek. "Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo'n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep," laat Linda weten.

Genoeg materiaal
Genoeg om vast te leggen dus en dat was precies wat Linda ook dacht. Zo vertelt ze: "Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp."

Een spannende bedoeling
Het is natuurlijk een en al gezelligheid om samen met een van je beste vriendinnen een documentaire op te nemen, maar voor de programmamaker is het allemaal wel erg spannend. "Dit wordt mijn eerste internationale documentaire. We gaan hem ook in het Engels maken. Heel spannend en ook heel anders dan ik normaal gewend ben," vertelt ze.

In the making
Het duo is op dit moment al twee maanden druk bezig met de documentaire. Wanneer deze precies uitkomt, is nog niet bekend. Hierover vertelt Linda: “Ik weet niet precies wanneer de documentaire klaar is. Ik volg iemand en op gegeven moment weet ik: nu heb ik het. Meestal duurt dat een jaar.” Nog even wachten dus.

Alle details
Natuurlijk vraagt Giel of ook de relatiebreuk van de YouTube-ster, die onlangs bekend werd, erin komt. “Dat ga jij allemaal wel zien,” is het antwoord van Linda. “Laat ik het zo zeggen. We zijn gewoon besties dus ik zit er behoorlijk dicht op.” We kunnen dus veel ins- en outs over Nikkie’s privéleven verwachten, waar we normaal weinig inzicht in krijgen. 

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten