Heb jij vroeger ook tot in den treuren de film De Kleine Zeemeermin gekeken? Je favoriete Disneyfilm is nu terug: dit keer met levensechte mensen.

Je favoriete Disneyfilm De Kleine Zeemeermin is terug met een live action versie

Heb jij vroeger ook tot in den treuren de film De Kleine Zeemeermin gekeken? Ariël was onze ultieme girlcrush met haar lange, rode lokken en haar paarse schelpenbikini. Massaal wilden we door het leven gaan als een zeemeermin én, niet geheel onbelangrijk, een prins Erik aan de haak slaan.

Een nieuwe Ariël
In 1989 kwam de Disneyfilm, zoals we hem kennen, uit. Nu, bijna 30 jaar later, komt er een nieuwe versie van de film uit. Dit keer met echte mensen. Actrice Poppy Drayton neemt de rol van de zeemeermin op zich.

The Little Mermaid
Ondanks dat de titel van deze film dezelfde titel heeft als de oude, vertrouwde Disneyfilm, is het verhaal niet helemaal hetzelfde. Deze 2018-versie van The Little Mermaid draait om Cam Harrison, een jonge verslaggever. Hij wordt naar een klein plaatsje in Mississippi gestuurd om een verhaal te onderzoeken over een vrouw die een zeemeermin is.

Onze favoriete film in een nieuw jasje
Maar ook in dit verhaal is er sprake van een liefdesverhaal tussen een zeemeermin en een mens, is er een slechterik aanwezig én kunnen we kijken naar een beeldschone zeemeermin. Ouderwets genieten dus.

Nog even wachten
Deze verfilming van De Kleine Zeemeermin verschijnt 17 augustus in de bioscoop. Wil je je tot die tijd vermaken met je favoriete films uit je kindertijd? Deze 11 childhoodfilms staan nu op Netflix

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten