Donderdag is alweer de laatste aflevering van het tweede seizoen van Riverdale. Na de heftige aflevering van vorige week kunnen we niet wachten tot donderdag. Na de spannende preview al helemaal niet.

Riverdale-fans opgelet: de extra lange trailer van de seizoensfinale is hier

Donderdag is alweer de laatste aflevering van het tweede seizoen van Riverdale. Na de heftige aflevering van vorige week kunnen we niet wachten op de aflevering die deze week op de planning staat. Zou Jughead Jones echt dood zijn? Hoe loopt het af met Hall? En zal Hiram's plan slagen? Zoveel vragen. De spannende trailer geeft antwoorden. 

Twee doden in Riverdale?
Het begint al heftig met beelden van Veronica, Betty en Archie die in tranen zijn op een kerkhof. Het zal toch niet echt? Ook zien we Betty die de confrontatie aangaat met haar vader a.k.a. de moordlustige Black Hood. Heeft hij als laatste moordactie Chic te pakken gekregen?

Vandaag is rood
Dan is er ook nog Cheryl Blossom die een knalrood (lekker in stijl) Serpents jasje krijgt. Is Riverdale’s bad ass bitch overgestapt naar de South Side en zal dit te maken hebben met haar relatie met Tony?

Donderdag is D-Day
Er is maar een ding dat we echt zeker weten aan de hand van deze trailer: de laatste aflevering van seizoen twee wordt een hele spannende.

Nog lang niet afgelopen
Waarschijnlijk hebben we donderdag nog genoeg onbeantwoorde vragen, maar gelukkig kunnen we in oktober alweer nagelbijtend genieten van een derde seizoen. Dit is wat we tot nu toe over het derde seizoen van Riverdale weten

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten