De inmiddels 33-weken-zwangere Monica Geuze laat maar weinig los over haar zwangerschapskwaaltjes. Tot nu: voor het eerst vertelt de mommy to be in de camera hoe ze zich voelt.

Zwangere Monica Geuze heeft flink last van zwangerschapskwaaltjes

De inmiddels 33-weken-zwangere Monica Geuze laat maar weinig los over haar zwangerschapskwaaltjes. Tot nu: voor het eerst vertelt de mommy to be in de camera hoe ze zich voelt.

Nu begint het
“Het zwanger zijn begint nu wel echt merk ik,” zucht Monica in haar vlog. En dat is voor het eerst sinds zij en vriend Lars Verldwijk aankondigden dat ze hun eerste kindje verwachten. Op Instagram zien we volop foto’s van het dolblije stel en lezen we leuke weetjes over de zwangerschap, maar er blijkt dus ook een andere kant van de medaille te zijn.

Elke dag improviseren
Hoewel de 23-jarige vlogger haar buik vaak nog prima kan verhullen, laat ze in de video weten dat ze veel van haar outfits niet meer aankan. “Ik begin echt op te blazen. Mijn schoenen worden te strak en mijn buik gaat uitzetten. Ik pas heel veel van mijn kleren niet meer, dus ik moet iedere dag een beetje improviseren wat ik aandoe," vertelt ze.

Bekende zwangerschapsstruggle
En dat is niet de enige, bekende zwangerschapsstruggle waar Monica mee te maken heeft. “Ik kon nog heel lang wel gewoon alles beneden kappen, maar nu kan ik mijn vajayjay gewoon niet meer zien. Dus ik heb vanochtend met een spiegel onder de douche soort van het hele slagveld daar proberen aan te pakken. Maarja, dan gaat die spiegel weer beslaan. Het gaat allemaal niet over rozen. Maar oke, het hoort erbij," aldus de vlogger. 

Nog even doorbijten
Gelukkig voor Monica duren de zwangerschapskwaaltjes niet lang meer. Over een maand is ze uitgerekend en weet ze waar ze het allemaal voor heeft gedaan. Een beetje spannend vindt ze dat wel, zo zegt ze in de vlog: "Ik zit nu in mijn 33e week, dus het schiet wel aardig op. Stel je voor dat de baby met 36 of 38 weken zou komen, dan zou ik over een maand al aan het bevallen zijn. Daar word ik wel zenuwachtig van, maar heb er ook wel heel erg zin in."

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten