De bioscoopagenda voor 2018 ziet er goed uit voor de fans van romantische films. Glamour zet de drie meest romantische films van aankomend jaar voor je op een rijtje.

3 romantische films die je dit jaar moet zien

Ga maar vast klaar zitten met je doos tissues

© Dear John

Ben jij een hopeloze romanticus en sta je erom bekend bij elk liefdesverhaal in tranen uit te barsten? Dan wordt 2018 een top jaar voor jou. Er staan nu al drie héél romantische films op de planning.

Everyday

De 16-jarige Rhiannon leidt een leven zoals elke tiener. Wanneer haar vriendje Justin op een dag verward op school aankomt, verandert alles voor de twee. Ze besluiten te spijbelen en genieten van een dag samen. De volgende dag beweert Justin dat hij zich niets meer van de vorige dag kan herinneren. De vreemde situatie wordt alleen maar erger wanneer onbekende mensen contact met Rhiannon zoeken. Ze ontdekt langzamerhand dat haar vriendje Justin ‘A’ is: een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon en A worden verliefd op elkaar en zoeken elke dag een manier om elkaar terug te vinden.
In de bios: 22 februari
 
Midnight Sun
Overdag is de 17-jarige Katie Price gedwongen om thuis te zitten vanwege haar zeldzame ziekte. Zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht is dodelijk voor haar. ’s Avonds opent haar wereld als ze naar het plaatselijke treinstation gaat om gitaar te spelen voor reizigers. Als ze op een dag Charlie, waar ze al jaren gek op is, tegen het lijf loopt, springt er een vonk tussen hen over. Katie verbergt haar ziekte voor Charlie en de twee beleven een (bijna) perfecte, romantische zomer.
 In de bios: 19 april

A Star is born 
Helaas is er voor deze film nog geen trailer te vinden, maar het verhaal gaat over Jackson Maine – gespeeld door niemand minder dan Bradley Cooper – een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent AllyLady Gaga – en de twee krijgen een verhouding. Jackson probeert Ally in de schijnwerpers te zetten, maar wanneer dit lukt krijgt hij steeds meer moeite met zijn rol als underdog.
In de bios: 4 oktober

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten