Een Temptation-kandidaat doet weer eens een boekje open .

Alex Maas over Temptation Island VIPS: "Rosanna was verliefd op me"

Een Temptation-kandidaat doet weer eens een boekje open

© RTL Temptation Island

Van de 2.0 driehoeksverhouding tussen Niels, Rosanna en Alex ga je bijna denken dat je naar Bananensplit zit te kijken in plaats van naar Temptation Island VIPS. We hoorden je denken: Rosanna zal toch niet wéér in Alex' gladde-ik-meen-er-geen-reet-van-praatjes trappen? 

De geschiedenis herhaalt zich
Met de nadruk op hoorde; je kon die gedachte immers niet eens afmaken of het kwaad was al geschied. Zegt Rosanna nu dat ze Alex een leuke gast vindt? Zegt Alex nu dat ze weer op hetzelfde punt zijn als vorig seizoen? Ja, dat zeggen ze, en ze hebben gelijk. 

Herkenbaar
Elke vrouw heeft een Alex in haar leven (gehad): een man (precies je type) die niet het beste met je voor heeft, maar die je wel net genoeg aandacht geeft zodat je verliefde gevoelens maar niet uit willen doven. Daarom hadden vast alle vrouwen gehoopt dat Rosanna deed wat hen niet lukte: de man in kwestie (in haar geval Alex) geen aandacht geven.

Temptation Gossip 
Helaas is het tegendeel waar. Alex was deze week te gast in Temptation Gossip, waar hij zat op te scheppen over zijn wederom geslaagde missie: Rosanna voor zich winnen. "Rosanna geeft wel signalen dat ze verliefd op me was, ja. Als ik je vertel dat ze met mij vreemdging, ik een week later mijn verjaardag vierde in Nederland en dat Niels haar toen heeft afgezet om haar vervolgens pas om twee uur 's nachts weer op te halen, nou dan is er wel wat gaande ja, haha." 

Medelijden
Of Alex medelijden heeft met Rosanna en Niels? Absoluut niet. "Het is niet zo dat je in de poep stapt en denkt: hé, het is zo ver. Je bevindt je al op glad ijs en je weet dat je moet opletten. En dan ga je alsnog zulke fouten maken! Nee, ik kan daar echt geen medelijden mee hebben."

Cherish Maas
Pijnlijk. Wat wij  dan in ieder geval nog hopen is dat Alex ook een soort van zwak heeft voor Rosanna en het niet alléén maar spel is (Hi Cherish), maar nee. "Ik weet precies wat Rosanna leuk vindt. Ik zei steeds dat ze me geil maakte, maar dat was een toneelstukje. Ik werd er totaal niet geil van. Ze was eerder mij aan het verleiden!," gaat Alex verder. 

Ook in het vorige seizoen was het niets meer dan een spelletje voor Alex. Een goed gespeeld spel, naar eigen zeggen, want: "Natuurlijk begrijpt Rosanna niet dat het een spel is. Anders was ze er de eerste keer ook niet ingetrapt."

We zijn benieuwd hoe de Rosanna-Alex-saga zich verder ontwikkelt in Temptation Island VIPS. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten