Mocht mijn Instagram-achterban plots zo enorm zijn dat ik mezelf influencer mag noemen - @juliadetombe, kleine kans zoals je ziet - en dus gebeld kan worden door de afdeling werving en selectie van Expeditie Robinson, dan ga ik passen, denk ik.

Anouk Hoogendijk vertelt wat Expeditie Robinson met je lijf doet

Richard Witschge belandde na de expeditie in het ziekenhuis

Mocht mijn Instagram-achterban plots zo enorm zijn dat ik mezelf influencer mag noemen - @juliadetombe, kleine kans zoals je ziet - en dus gebeld kan worden door de afdeling werving en selectie van Expeditie Robinson, dan ga ik passen, denk ik.  

Niet omdat overleven op een onbewoond eiland me verschrikkelijk lijkt, maar om iets wat Anouk Hoogendijk en Richard Witschge bij Eilandpraat vertelden. 

Meedoen aan Expeditie Robinson vraagt nogal wat van je lijf. Nu kon ik ook wel raden dat zulke fysieke inspanning in combinatie met weinig tot niets eten lichaamsveranderingen met zich mee brengt, maar aan haaruitval had ik niet gedacht. 

Stress
Anouk bij Eilandpraat en het YouTube-kanaal #First: "Ik heb veel last gehad van haaruitval. Als ik door m'n haar ga, heb ik nog steeds een paar plukken in m'n hand. Dat schijnt een normale reactie te zijn op lichamelijke stress. Je krijgt weinig voedingsstoffen binnen en je lichaam ondergaat heel veel; zowel lichamelijke als mentale stress."

Ook Anna Nooshin gaf na Expeditie Robinson in haar vlogs aan last te hebben van haaruitval. 

Voor en na
Anouk woonde pak 'm beet twintig dagen op het eiland en dat levert de volgende voor- en nabeelden op. 


"Ik merk dat ik het nu nog steeds best wel koud heb, dat m'n lichaam nog niet helemaal op gang is," vertelt ze verder bij Eilandpraat.

Ziekenhuis
Richard Witschge belandde met een bacterie (streptokok) aan z'n arm in het ziekenhuis na de expeditie. "Ik heb overal last van gehad. Van steenpuisten, en op vakantie heb ik twee weken lang jeuk gehad van rode uitslag. Bij terugkomst kreeg ik een enorme arm, wat een bacterie bleek te zijn. Denk dat het door de lage weerstand kwam," vertelt hij bij Eilandpraat. 

Maar, maar, maar: zowel Anouk als Joëlle Witschge zeggen dat het 't dubbel en dwars waard is. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten