Speciaal voor alle Netflix-liefhebbers: deze 40 nieuwe titels doen hun intrede op de streamingdienst.

Bankhangen geblazen: op Netflix staan nu 40 nieuwe titels

Komend weekend ben jij druk, druk, druk


Met het weer dat dit weekend op de planning staat, is een weekend in bed met Netflix een perfect idee. En laat de streamingdienst nu net veertig nieuwe titels online hebben gezet...

Afstrepen maar
Wat er dit weekend absoluut op jouw Netflix-to-do-list moet? Onder ander de nieuwe serie Nailed It!, de nieuwe aflevering van Riverdale, het tweede seizoen van Jessica Jones en de komedie About Last Night.

Nailed It!
Ben je fan van Heel Holland Bakt en zit jij elk weekend weer aan de buis gekluisterd voor de programma’s op 24Kitchen? Dan is deze serie speciaal voor jou. In het realityprogramma Nailed It! gaan ‘hobby bakkers’ de strijd met elkaar aan in het namaken van de meest fenomenale taarten.
About Last Night
In deze komedie staat het verhaal van twee kersverse koppels centraal. Van de bar tot aan de slaapkamer worden de stellen gevolgd en dat zorgt voor een hoop hilarische momenten. Met hoofdrolspelers als Kevin Hart en Christopher McDonald weet je al hoe laat het is. Lachen geblazen dus.
Riverdale en Jessica Jones
Ook voor liefhebbers van series is er genoeg te doen. Na een veel te lange stilte verschijnt er eindelijk weer wekelijks een nieuwe aflevering van Riverdale en krijgt het verhaal van Jessica Jones een vervolg.

Benieuwd naar alle 40 nieuwe Netflix-titels?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten