In Stranger Things moesten we al veel te snel afscheid nemen van Shannon Purser als Barb in Stranger Things. Tot ongenoegen van veel fans. Zij kunnen nu hun hart ophalen, want Shannon is terug met haar eigen film.

Barb uit Stranger Things heeft een eigen Netflix-film: Sierra Burgess is A Loser

Dit keer hoeven we geen afscheid van haar te nemen

© Sierra Burgess is A Loser

Actrice Shannon Purser ken je vooral als Barbara (a.k.a. Barb) uit Stranger Things en Ethel uit Riverdale. Hoewel Ethel laatst nog een belangrijke rol in Riverdale kreeg, moesten we al veel te snel afscheid nemen van Shannon als Barb in Stranger Things. Tot ongenoegen van veel fans. Zij kunnen nu hun hart ophalen, want Shannon is terug in een film op Netfix. Een heerlijke tienerfilm à la Mean Girls en Easy A

Sierra Burgess is A Loser
De film Sierra Burgess is A Loser gaat over Sierra Burgess en haar struggles op de middelbare school. Alsof al haar onzekerheden over haarzelf en stress om aangenomen te worden op Stanford nog niet genoeg zijn, raakt ze ook nog verzeild in een lastige situatie. 

Catfish
Een van de populairste jongens van school, Jamey, krijg op een of andere manier Sierra’s nummer in handen. Hij denkt dat het nummer van de populaire Veronica is. Ze beginnen te chatten en Jamey wordt verliefd op ‘Veronica’. Sierra is bang om haar ware identiteit te onthullen en schakelt de hulp van de echte Veronica in.

Trailer
Een en al highschooldrama en heel veel ‘Barb’ in deze nieuwe Netflix-film dus. Benieuwd naar de trailer? Die bekijk je hier. Wil je meteen kijken? Goed nieuws: de film staat nu al op Netflix. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten