Hoewel er dit keer geen kampvuur is in aflevering 6 van Temptation Island VIPS, belooft de preview ons toch een hele spannende aflevering. Loopt het weer uit de hand tussen Alex en Rosanna? En heeft Donny nu ineens gevoelens voor Danique?

Bekijk hoe Danique Donny volledig inpakt in aflevering 7 van Temptation Island VIPS

Het lijkt erop dat Amijé zich zorgen moet gaan maken

© RTL

Morgen staat aflevering 7 van Temptation Island VIPS voor ons op de planning. Hoewel er dit keer geen kampvuur is, belooft de preview ons toch een hele spannende aflevering. Loopt het weer uit de hand tussen Alex en Rosanna? En heeft Donny nu ineens gevoelens voor Danique?

Massage
In de preview zagen we dat Rosanna en Alex een nogal intieme date hebben. Het feit dat ze hem heeft gekozen als date is al bizar genoeg, dachten wij zo. Zou dit een massage met happy end zijn?

Donny hartje Danique
Ook tussen Donny en Danique loopt de spanning hoog op. Donny houdt zijn handen voorlopig nog thuis (op het handje vasthouden tijdens de fotoshoot na dan), maar de roodharige verleider laat hem zeker niet koud. Hij laat zelfs los dat Danique zijn ultieme temptation is. Ai... 

Kijken, kijken, kijken
Genoeg spanning en sensatie in de aflevering van deze week dus. Ben je benieuwd of Alex’ massage een happy end krijgt en of Donny Danique nog lang op afstand kan houden? Je kunt aflevering 7 vanaf stipt 00:00 uur vanavond bekijken bij Videoland.

Videoland
Heb je nog geen account? De eerste 2 weken kun je gratis proberen. Daarna betaal je €8,99 per maand.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten