Een bioscoop in Londen houdt een Game of Thrones-marathon met alle 67 afleveringen tot nu toe achter elkaar. Willen wij ook. Nederlandse bioscopen, lezen jullie mee?

Bioscoop in Londen houdt Game of Thrones-marathon van alle zeven seizoenen

Alle 67 afleveringen, achter elkaar, gratis

© Game of Thrones

Wat doe je als je waarschijnlijk tot 2019 moet wachten op nieuwe afleveringen van Game of Thrones? Juist, de zeven seizoenen die wél al beschikbaar zijn opnieuw bekijken.

Game of Thrones-marathon
Nog leuker zou het zijn als je de fantasy-serie op het grote, witte doek kunt bewonderen. Enorme bak popcorn erbij, geluid alsof je in Westeros bent en Jon Snow en Daenerys Targaryan op een enorm HD-scherm. Zie je het voor je? De Londense Prince Charles Cinema op Leicester Square wel. Daar organiseren ze een heuse Game of Thrones-marathon. Alle 67 afleveringen, achter elkaar.

Een lange zit
Mocht je nu toevallig in Londen zijn (lucky you!), dan kun je vandaag tot en met donderdag helemaal gratis terecht in de bioscoop. Gelukkig zijn er regelmatig pauzes, wel zo fijn om tussendoor even te eten, te toiletteren of de nog steeds choquerende dood van dat ene hoofdpersonage uitvoerig te bespreken. Ook leuk: als je de lange zit volhoudt (respect!), dan kun je een jaar lang gratis pizza winnen. 

Oproep
Voor iedereen die níet in Londen zit, we feel you. Daarom een oproep aan alle Nederlandse bioscopen: kunnen jullie dit idee overnemen? Het liefst ook gratis. En eh, die pizza-actie lijkt ons ook wel wat.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten