Lucy Hale gaat zeer waarschijnlijk in Riverdale seizoen 2 spelen. Zo hoeven we niet écht afscheid te nemen van Pretty Little Liars.

Blijkt hieruit dat Lucy Hale in Riverdale seizoen 2 speelt?

De actrice huppelt van onze ene favoriete serie naar de andere

© Getty Images

Voor iedereen die uit gewoonte nog steeds op zondagavond z’n laptop openklapt voor een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars: Lucy Hale gaat zeer waarschijnlijk in Riverdale seizoen 2 spelen. Zo hoeven we niet écht afscheid te nemen van PLL.

Zoals je wellicht al weet, zijn de opnames van Riverdale seizoen 2 in volle gang. Daar worden we natuurlijk al enthousiast van, maar nu al helemaal met het nieuws dat PLL-actrice Lucy Hale een rol in de serie lijkt te hebben.

Hints
Waarom denken we dat Lucy (Aria Montgomery in PLL) een rol heeft in het nieuwe seizoen van Riverdale? Het bewijs op een rij:

De eerste aanwijzing staat op Instagram. Madelaine Petsch (Cheryl Blossom in Riverdale) postte een foto van zichzelf samen met castleden Lili Reinhart, Camila Mendes en Ashleigh Murray


Niets verdachts. Totdat we bij de reacties lezen wat Lucy reageerde… 
 
Dan volgt de volgende hint. Madelaine antwoordde op Lucy met: ''We zullen ermee verder gaan als je hier bent.'' 

Rol
Natuurlijk gaat de bal na deze aanwijzingen rollen. Áls Lucy echt in Riverdale gaat spelen, zal de 28-jarige actrice volgens fans de rol van 'Vixen' krijgen. Dit is volgens hen de perfecte timing.

De actrice filmt momenteel haar nieuwe project: de komedie-dramaserie 'Life Sentence' in Vancouver.

Helaas moeten we nog even wachten tot we Lucy wellicht in Riverdale gaan zien. Het tweede seizoen van Riverdale gaat pas in oktober van start.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten