Glamour's Julia is vanaf nu elke maandagavond je virtuele vriendin met wie je onderuit gezakt op de bank Curvy Supermodel kijkt.

Curvy Supermodel aflevering 3: "Fabiënne heeft eerder auditie gedaan voor Fifty Shades of Grey"

Maandagavond is Curvy-avond

© RTL 5

Glamour's Julia is vanaf nu elke maandagavond je virtuele vriendin met wie je onderuit gezakt op de bank Curvy Supermodel kijkt.

Jullie vinden het hartstikke nodig jullie ongezouten mening te geven. Hieronder volgt mijn monoloog. Zijn het ook jouw gedachten? Ik hoor het graag in de comments op Facebook.

1 Jeanpaul Paula brengt je weer even terug naar de tijd waarin je moeder je overhoorde over begrippen uit het geschiedenisboek. Begrippen waarvan je de definitie woord voor woord kon oplepelen. "Een Go-See is als een model langsgaat bij de klant en/of merk om zichzelf te laten zien en op die manier hopelijk of een klant binnen te halen of een klant te behouden."

2 Liefde voor Fabiënnes zelfspot: "Ik ben zo stijf als een plank. Echt een boerin." 

3 "Ik heb binnen vijf minuten een outfit uitgezocht voor een belangrijk sollicitatiegesprek," said no one ever. Behálve als dat sollicitatiegesprek (ik bedoel: Go-See) voor televisie plaatsvindt. "Tijdsdruk, leuk voor op beeld."

4 Jeanpaul Paula is wat jurycommentaar betreft de Henkjan Smits van Curvy Supermodel: 

  •  "Dan nog even over je loop, lief. Die was het niet." 
  •  "Je loopje was oké. Het was geen Naomi Campbell. Snap je wat ik bedoel?"

5 Voorspelling: er gaat iemand te laat komen bij de Go-Sees. Diegene wordt vervolgens streng toegesproken door Anna of Nigel Barker: "Zoiets kun je écht niet maken." 

6 Liefde voor Fabiënnes zelfvertrouwen. Ze heeft haar auditie-tape voor de rol van Anastasia in de Fifty Shades-films op Instagram gezet.   

7 Wat Fabiënne eigenlijk probeert te zeggen na het social media advies van Anna. "Dank voor het advies, maar ik ga er precies niets mee doen." Lees: "Het is niet dat ik me jarretels nu weg ga doen."  

via GIPHY

8 Anjali beschrijft het slaapprobleem van de millennial in één zin: "Ik kan eindelijk weer vijf minuten op m'n telefoon zitten voordat ik ga slapen." Goed voornemen, die vijf minuten... 

9 Denk in het vervolg aan Nigels advies als je tijdens een hoosbui op de fiets zit: "Probeer sexy en sensueel te zijn." Hij doet het zwoel kijken voor het gemak even voor:

via GIPHY

10  Nigels uitspraak 'sexy en sensueel' is een gevalletje expactation en Fabiënne's uitspraak een gevalletje reality: "Dat wordt stijve tepels krijgen." 

via GIPHY

11 Dat Iskamella begon te huilen omdat ze zich zo sterk voelde op dat moment -  buiten in de herfst, onder een nagebootste regenstraal - gelooft natuurlijk niemand. 

12 Fabiënne: "Het was alsof iemand kwam en zei: hier heb je die hoge drukspuit recht in je face." Nou Fabiënne, dat was niet alsof; dat was precies de opdracht. 

via GIPHY

Tot volgende week!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten