Op donderdag 10 mei wordt de VUE bioscoop omgetoverd tot Bassie en Adriaan-zaal. Daar wordt de volledige serie ‘De reis vol verrassingen’ uit 1994 uitgezonden.

Daar moet je bij zijn! 8 uur durende Bassie & Adriaan-marathon in de bioscoop

Popcorn én slagroomtaarten worden geregeld!


Allememachies. Dat wordt een nostalgische dag in Hilversum. Op donderdag 10 mei wordt de VUE bioscoop omgetoverd tot Bassie en Adriaan-zaal. Daar wordt de volledige serie ‘De reis vol verrassingen’ uit 1994 uitgezonden. Zo kijk je acht uur lang naar 16 afleveringen over hun trip naar Amerika. Popcorn én slagroomtaarten worden geregeld.

Aad van Toor is ingecheckt
Fans kunnen de hele serie, in het bijzijn van Aad van Toor, bekijken. De bekendste acrobaat van Nederland neemt ook de originele caravan, de auto én Robin de Robot mee. Bas van Toor is aanwezig tijdens de marathon. Hij kan wegens zijn slechte gezondheid de marathon niet bijwonen.

Twitter bericht
Het Initiatief komt van 3FM-dj’s Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen. Op Twitter lazen ze een bericht van een Bassie & Adriaan-fan.  Hierin vroeg de fan om alle series van het duo op de streaming dienst te plaatsen. De dj’s besteedden er aandacht aan en naar verluidt ligt het verzoek inmiddels ‘bij de hoge bazen in Engeland’.  Omdat het nog onbekend is of Netflix daadwerkelijk iets met deze oproep doet, komen de dj’s hun fans tegemoet met een filmdag. Mark en Rámon zenden tussen 16.00 uur en 18.00 uur live vanuit de bioscoop uit.

Bassie en Adriaan
Bas (82) en Aad (75) van Toor werden bekend als het duo Bassie & Adriaan. 25 jaar waren ze te zien in televisieseries als De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. In 2015 hoorden we voor het laatste van het duo: toen kwam er een bioscoopfilm uit.

Aanwezig
Wil je 10 mei naar de Bassie & Adriaan-marathon in Hilversum? Houdt het Facebook account van Mark en Rámon dan in de gaten. Daar ontdek jij met 119 vriendjes en vriendinnetjes toegang krijgt het event.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten