Waren de acteurs echt naakt? En hoe ongemakkelijk was het? Dakota vertelt

Dakota Johnson over intieme scènes opnemen in Fifty Shades Freed: "Het was f*cking bizar"

Waren de acteurs echt naakt? En hoe ongemakkelijk was het? Dakota vertelt

In Fifty Shades Freed zitten vrij expliciete seksscènes. In welke Fifty Shades films trouwens niet? We horen je denken: hoe nemen Dakota Johnson en Jamie Dornan zulke scènes toch op? Echt naakt? Dakota vertelt in een interview met MarieClaire.com dat het opnemen f*cking bizar was. 

Niet sexy
Spijtig voor Jamie Dornan-fans: de acteurs waren niet echt naakt. "Waar Jamie een soort 'zakje' moest dragen, wat behoorlijk a-seksueel was, moest ik een strapless string aan. Dit was om je toch nog een beetje bedekt te voelen. Het was net alsof je tepels werden afgeplakt maar dan meer naar beneden," vertelt Dakota. Een strapless string blijft uiteraard niet vanzelf zitten. Productiemedewerkers plakten het slipje met superslijm aan haar lichaam vast, vertelt ze verder. "Dat deed overigens geen pijn hoor, maar het was wel f*cking bizar."

Eerste hulp bij seksspeeltjes
Wat je je vast kunt voorstellen, is de ongemakkelijkheid van seksscènes opnemen. Ten eerste: je bedpartner is niet je vriend. Ten tweede: er staan veel collega's om je heen. Dakota geef toe dat zulke intieme scènes nooit makkelijk zijn: "Het is niet relaxed en niet leuk." Tel daarbij op dat Dakota en Jamie met speeltjes in de weer moesten die ze misschien zelf niet gebruiken tussen de lakens. "We hadden wel mensen op de set die ons konden uitleggen hoe bepaalde speeltjes werken, want het is natuurlijk te suf als je zo'n bdsm-scène opneemt en het helemaal verkeerd doet. Het luisterde allemaal heel nauw, maar ik denk dat Jamie en ik het goed gedaan hebben," zegt ze. 

Fifty Shades Freed speelt nu in de bioscoop. Heb jij 'm al gezien? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten