Bringing GLAMOUR into your daily life!

De cast van de nieuwe Charlie's Angels is bekend

Maak kennis met de nieuwe Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu

© Still Charlie's Angels

Weer even een besefmomentje dat je oud wordt: van een van je lievelingsfilms van 'vroeger' wordt een remake gemaakt, dus straks gaat er een nieuwe generatie opkijken tegen een nieuwe lichting actrices. Maak je op voor een nieuwe versie van Charlie's Angels

Nieuw trio
Back in the days wilde jij Cameron Diaz, Drew Barrymore óf Lucy Liu zijn. De nieuwe generatie actrices die het stokje overnemen van 'de rode', 'de blonde' en 'de zwarte' zijn Kristen Stewart, Lupita Nyong'o en Naomi Scott. Kristen ken je uiteraard van haar rol als Bella in de Twilight-films, Lupita Nyong'o won een oscar voor haar rol in 12 Years A Slave en Naomi Scott was onder meer te zien in de film Power Rangers. (Tekst gaat door onder de foto's).
De film wordt een remake van de Charlie's Angles hit uit 2000. De film was zo populair dat er in 2003 een vervolg kwam. Wie weet gebeurt dat ook bij Charlie's Angels 2.0. 

Totally Spies
Niet bekend met het verhaal van Charlie's Angels? Schaam je. Drie vrouwelijke detectives (de Angels) met een mysterieuze baas (Charlie) worden ingehuurd door Eric Knox: de ontwerper van een revolutionair stem-herkenningsprogramma. Zijn software is gestolen: aan de Angels de taak de zaak op te lossen. Wie nu denkt: maar dat verhaal ken ik wel, alleen in tekenfilm-vorm. Klopt: Totally Spies heeft qua verhaallijn en muziek veel weg van de film. 

De film verschijnt in 2019 in de bioscoop in de Verenigde Staten.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten