Voordat Meghan Markle met prins Harry begon te daten, was ze getrouwd met filmproducent Trevor Engelson. Hij begint aan een nieuwe serie over een man die verlaten wordt door zijn vrouw voor een prins.

De ex van Meghan Markle (de vriendin van prins Harry) maakt comedy over man die gedumpt wordt voor een prins

Maar het gaat helemáál niet over hem en Meghan

© Getty Images

Voordat Suits-actrice Meghan Markle (36 jaar) haar happily ever after begon met prins Harry (33 jaar), was ze getrouwd met filmproducent Trevor Engelson (40 jaar). Na films als Remember Me  en All About Steve begint hij aan een nieuw project: een comedy over een man die verlaten wordt door zijn vrouw voor een prins. Sound familiar?

Co-ouderschap met Royals
De sitcom gaat over een ex-man en –vrouw die dealen met hun co-ouderschap, terwijl zij een nieuwe relatie krijgt. Met een prins. En dat brengt unieke problemen met zich mee. Want hoe ga je om met de Britse koninklijke familie die zich bemoeit met de opvoeding van jouw kinderen? En hoe voelt het als je vrouw er vandoor gaat met een bekende royal?

Tijdlijn
Het verhaal lijkt verdacht veel op de situatie van Trevor. Hij en Meghan kregen in 2004 een relatie en trouwden in 2011 in Jamaica. Nog geen twee jaar later, in 2013, besloten ze te scheiden. Ze lieten weinig los over de reden achter de breuk, maar het gerucht ging dat de lange afstandsrelatie hen de das om deed. In 2016 ontmoette Meghan de Britse prins Harry in Toronto en sindsdien zijn de twee samen.
Inspiratie
Oké, Meghan en Trevor hebben geen kinderen en waren al gescheiden toen de actrice met prins Harry begon te daten. Hoewel het idee wellicht geïnspireerd is op Trevor en Meghan, zal het verder afwijken van de realiteit. Volgens Deadline is het idee ontstaan na een gesprek tussen Trevor en Dan Farah, de producer van The Shannara Chronicles en Famous In Love.

Exen met kinderen
De mannen vroegen zich af hoe ingewikkeld het zou zijn geweest als Trevor en Meghan samen kinderen hebben. Dan moesten ze de zorg delen met de koninklijke familie van Groot-Brittannië.

Samenwerking
Het is dan ook Dan Farah die samen met Danny Zuker (Modern Family) en Jake Kasdan (New Girl) de show produceert. Nu nog hopen dat de serie het comedy-gehalte van Modern Family en New Girl evenaart.

Zwaar, zwaarder, zwaarst
Wanneer de serie uitkomt, is nog niet bekend. De pitch voor de show belooft in ieder geval wat: “Scheiden is zwaar. Gedeelde voogdij is zwaarder. Voogdij delen met de Britse koninklijke familie omdat je vrouw met een prins trouwt, in de meedogenloze schijnwerper van de Londense media, is nóg een tikkeltje zwaarder.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten