Horrorfilms: je krijgt er geen genoeg van of je slaapt het liefst twee maanden met het licht aan. Wie bij de laatste groep hoort, raad ik aan niet verder te lezen, en al helemaal de niet trailer te bekijken.

De film 'A Quiet Place' is alleen geschikt voor horrorliefhebbers

'If they can't hear you, they can't hurt you'

Horrorfilms: je krijgt er geen genoeg van of je slaapt het liefst twee maanden met het licht aan. Wie bij de laatste groep hoort, raad ik aan niet verder te lezen, en al helemaal de trailer niet te bekijken. 

Ssst
Horrorliefhebbers kunnen hun hart echter wel ophalen bij de nieuwe film 'A Quiet Place', in 2018 te zien in de bioscoop. Men neme een boerderij ergens ver weg van de beschaving, een gezin dat daar woont, 'de vijand' en je hebt een uitstekend horrorecept. 

Extra angstaanjagend in deze film: het gezin maakt bijna geen geluid. 'If they can't hear you, they can't hurt you' is namelijk de samenvatting van 'A Quiet Place.' Wie 'they' zijn, wordt nog niet duidelijk in de trailer. 

Wat we wel zien, is dat de ouders met hun twee kinderen op blote voeten sluipen en communiceren met gebarentaal. Alles om zo geruisloos mogelijk te zijn, anders staat hen iets onheilspellends te wachten.

Kijken op eigen risico 
Immer zwijgen, niets omstoten, dat lukt natuurlijk nooit. Het zou ook geen horrorfilm zijn als het gezin erin slaagt de vijand op afstand te houden, dus je raadt het al: de geruisloze missie mislukt. De vraag is: wat gebeurt er dan? 

Bekijk de trailer en oordeel zelf of je de film in 2018 in de bios durft te kijken. 


Leuk feitje: de hoofdrollen worden vertolkt door Emily Blunt en John Krasinski die in het echte leven ook een setje zijn. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten