Bringing GLAMOUR into your daily life!

De meest bizarre uitspraken uit First Dates (en dan vooral van Mark en Reinier)

Ehm..... AWKWARD!

Gisteravond was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van First Dates. En First Dates betekent ongemakkelijke situaties, bijzondere persoonlijkheden en hoogst opmerkelijke uitspraken. Zo ook tijdens de date van Mark en Kelly. Om over de uitspraken van de ietwat corporale Reinier nog maar te zwijgen. Wij zetten de meest ongemakkelijke uitspraken voor je onder elkaar. Zoals gewoonlijk zat Twitter er ook weer lekker in. 

Mark en Kelly 
Chihuahua-eigenaar Mark ging dineren met de 26-jarige Kelly. Op papier leek het een perfecte match; beiden dol op chihuahua's, reizen, duiken etcetera. De gemeenschappelijke hobby's waren niet aan te slepen. Alleen in real life kwamen er toch wat ongemakkelijke (lees: giga seksistische) opmerkingen uit Marks mond. Of het de zenuwen waren of een libido zo hoog als de Mount Everest... Bijzonder was het in ieder geval. 

1De 32-jarige Mark zat er al lekker in tijdens het wacht-gesprekje met blauwogige-niet-te-missen barman Victor. Ik heb een mooi huis met ingebouwde jacuzzi en alles erop en eraan. Victor reageert: 'Zo zo, the whole works'. Mark: 'Ja, haha. Een beetje voor de erotiek natuurlijk'. Zo, de toon is gezet. 

2Vervolgens vertelt Mark waar hij op valt. En wederom draait hij er niet omheen: 'Verzorgd en een tikkeltje porno natuurlijk'. 

3 Kelly wil haar drankje aan de bar bestellen. 'Doe maar een Sex On The Beach', aldus Kelly tegen de barman. Maar daar is Mark het niet mee eens. 'Ik zat meer aan een bommetje te denken, er komt een bom aangelopen' (red. hij heeft het over Kelly). 

4 De twee hebben de menukaart voor zich en moeten een keuze maken. Kelly: 'Ik neem in ieder geval geen oesters, daar ben ik een keer heel erg ziek van geworden. Mark met een plagend lachje: 'Nee? Het is wel heel goed voor de erotiek.' En daar stopt het nog niet: 'Bij mij is het nooit genoeg, dus daar hoef je niet bang voor te zijn,' aldus de hitsige hengst. Kelly maakt een goeie comeback: 'Ik weet je leeftijd nog niet eens en je begint nu al...'.   

We kunnen nog eindeloos veel punten vullen met de seksistische opmerkingen van Mark, maar we gaan toch echt over tot de orde van de dag. En dat is: de nóg tien keer meer opmerkelijke uitspraken van single Reinier. 

Renier en Lara
De 31-jarige business developer Reinier had een date met de 29-jarige Lara. Laten we het erop houden dat we met gekromde tenen naar de televisie hebben gekeken. Naar eigen zeggen heeft de corporale dertiger alle manieren in zijn opvoeding meegekregen, alleen het respect voor vrouwen is wellicht ietwat achter gebleven. 

1Tijdens het wachten op zijn date, geeft Reinier iets meer informatie over zijn date-verleden. Dat doet 'ie lekker zakelijk: 'Bruto ben ik 10 jaar single, netto 8.'

2 Over zijn type gesproken: Reinier beschrijft wat zijn ideale First Dates-date zou zijn. 'Een droomvrouw is toch wel een latina. Maar als ik naar mijn meest recente track record kijk, zijn het allemaal blondjes.'

3Oh, hij was nog niet klaar. Reinier vindt dat een vrouw 'in proportie moet zijn': 

4Reinier is in ieder geval trots op zijn geslachtsdeel....: 'Ik ben maar 1.77 meter, niet zo'n grote vent dus, maar dat compenseer ik gelukkig elders...'

5 Dit is best een goed idee: 

Twitter vindt er ook wat van:

https://twitter.com/MissPointwood/status/950817658915696640

De aflevering van gisteren is terug te kijken. Bij minuut 5.00 komen Mark en Kelly in beeld. Rond minuut 24.00 is het de beurt aan Reinier. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten