Thekla Reuten, de moeder van Kruimeltje, speelt naast Jennifer Lawrence in de Hollywoodfilm Red Sparrow. Zie hier de eerste beelden

De Nederlandse actrice Thekla Reuten met Jennifer Lawrence in bioscoopfilm Red Sparrow

Zie hier de eerste beelden van 'de moeder van Kruimeltje' en Jennifer

De moeder van Kruimeltje speelt naast Jennifer Lawrence in de Hollywoodfilm Red Sparrow. De internationale carrière van actrice Thekla Reuten gaat lekker, kun je wel stellen. Geen lullig bijrolletje of een gevalletje 'uit de film geknipt', maar twee-man scènes met Jennifer Lawrence, blijkt al uit de eerste beelden die zojuist zijn opgedoken. 

Jennifer voor je deur
Jennifer Lawrence staat voor de deur van Thekla. "You must be Katarina. You pretty," zegt Thekla en doet de deur open. Hieronder voor het eerst Thekla en Jennifer. 


Red Sparrow draait vanaf 1 maart in de bioscoop. Ook de Belgische acteur Matthias Schoenaerts heeft een rol. De spionagethriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jason Matthews. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Russische inlichtingendienst waar een jonge vrouw werkt die tegen haar zin een jonge CIA-agent moet verleiden. De trailer:

Lize van Dien
Grote kans dat je Thekla voor het eerst leerde kennen als Vera Di Borboni/Lize van Dien, de moeder van Kruimeltje in de gelijknamige film. Later speelde ze onder meer in De Tweeling, Het Diner en de serie Overspel. Wat Hollywoord betreft had Reuten onder andere een rol in het derde seizoen van 'Lost.' 
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten