Amerika heeft Renée Zellweger die de rol van verloren, single vrouw perfect kan vertolken, wij hebben Tjitske Reidinga.

De nieuwe bioscoopfilm 'Doris' kan wel eens de Nederlandse Bridget Jones worden

Plannen maar, die biosdate!

© Still Doris

Amerika heeft Renée Zellweger die de rol van verloren, single vrouw perfect kan vertolken, wij hebben Tjitske Reidinga. Binnenkort in de bios: de film 'Doris', die wij na het zien van de trailer bestempelen als de Nederlandse, iets oudere Bridget Jones. Een personage dat Tjitske zelf bedacht heeft. 

All by myself
Wie nu denkt: hé, die titel komt me bekend voor. Klopt, Doris is eerder ook al een tv-serie geweest. De film doet naast Bridget Jones ook denken aan My Best Friend's Wedding, met Julia Roberts en Cameron Diaz in de hoofdrol. Waar het verhaal over gaat? We volgen de gescheiden Doris, die op haar 45e nogal een dipje heeft. Of zoals Doris zelf zegt: ze is een beetje een sneu geval. Ze heeft geen baan, geen man, geen geld. Gelukkig wordt ze gesteund door haar beste vriend Tim. Of nou ja, gelukkig... de vriendschap is allemaal leuk en aardig, totdat Doris gevoelens voor hem begint te krijgen, terwijl Tim al een vriendin heeft, gespeeld door Bracha van Doesburgh

Plottwist
Hoe zal dat eindigen? Als de film echt het script van My Best Friend's Wedding volgt, kan er nog wel eens een verrassende plottwist op de loer liggen.

Trailer
Doris verschijnt 20 september in de bioscoop. Benieuwd naar de trailer?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten