Zeg maar 'Bella Ciao' tegen de voorgaande twee seizoenen.

De releasedatum van seizoen 3 La Casa de Papel is bekend

Zeg maar 'Bella Ciao' tegen de voorgaande twee seizoenen

Al eerder schreven we over de bloedstollende serie La Casa de Papel en het nieuws dat er een nieuw seizoen in aankomst is. Wanneer, dat wisten we alleen nog niet. We've got news. De grootste bankrovers van Spanje zijn eerder terug op Netflix dan je denkt.

Rampampam
Eerder werd in de wandelgangen genoemd dat het derde seizoen van de hitserie pas in 2019 op de streamingdienst te zien zou zijn, maar de releasedatum staat nu op..... 29 september 2018. Is dat leuk nieuws of wat?

Grootste overval in de Spaanse geschiedenis
Voor degenen die het Papel-spektakel even gemist hebben (shame on you): het verhaal gaat over de mysterieuze ‘El Professor’ die met zijn acht specialisten de allergrootste overval in de Spaanse geschiedenis ooit wil plegen.

Hoe? De acht dieven laten zich samen met een groep gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Hun doel: eenmaal binnen willen ze op een listige manier een buit van €2,4 miljard ophalen. 

Best bekeken serie
De serie debuteerde vorig jaar op de Spaanse zender Antena 3. Niet veel later maakte Netflix er een bewerking van, die sinds december op de streamingdienst te zien is. Het tweede deel kwam in april dit jaar online.

Fan van Spaanstalige series? Dan word je ook blij van het nieuws dat er een nieuwe serie genaamd Hache in de pijpleiding zit

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten