Het moet om veel geld gaan, want Alex had zelfs al een vriendin toen hij aankwam op Temptation Island.

Deelnemers Temptation Island VIPS kregen wél betaald, en flink ook

Katjing!

© RTL Temptation Island

Waar 'Onbekende Nederlanders' over te halen zijn met roem en volgers in het vooruitzicht, zijn 'Bekende Nederlanders' dat natuurlijk niet; die hebben dat al. Hoe krijg je ze dan zover mee te doen aan Temptation Island? Precies, geld. 

Katjing
Verleider Alex Maas steekt zijn Temptation Island-salaris niet onder stoelen of banken als Shownieuws ernaar vraagt. Sterker nog: hij vertelt dat RTL bepaalde deelnemers redelijk tot vrij fors betaald heeft. 

Om hoeveel geld het gaat en wie er dan rijkelijk beloond zijn, zegt Alex dan weer niet, helaas. Al kunnen we de kandidaten best rangschikken van 'semi-bekend via 'redelijk bekend' naar 'heel erg bekend' en dan zelf een inschatting maken van de grootgeldverdieners. Donny Roelvink

Sportschool
Alex kon het geld goed gebruiken. Hij heeft sinds kort een eigen sportschool en het draaiende houden daarvan ging niet van een leien dakje. Door zijn deelname aan Temptation Island VIPS kon hij een doorstart maken en gaan de zaken nu weer goed. De reden van zijn deelname was dus niet Rosanna, maar money, money, money, it's so funny

Bezet op Temptation Island 
Het moet om een flink geldbedrag gaan, aangezien Alex zelfs al een vriendin had, Erin van Ex on The Beach, toen hij voor de tweede keer aankwam op Temptation Island. "Ik heb duidelijke afspraken gemaakt met Erin wat wel en wat niet kan. En ik heb ook tegen Erin gezegd 'Luister Erin, wat je van mij daar gaat zien, is omdat je een film kijkt, ik ben daar een acteur. Dingen die ik zeg, die zijn niet zo of zijn anders. Ik doe mijn rolletje, ik doe mijn spel." Ik en Erin weten wat we aan elkaar hebben en ik denk dat we hier alleen maar nog sterker uit zijn gekomen," aldus Alex tegen Shownieuws.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten