Hij staat al een tijdje online, maar voor het geval je het nog niet had gezien: de deletete scène uit The Devil Wears Prada die de film totaal veranderd zou hebben.

Deze geknipte scène uit The Devil Wears Prada zou een enorme plottwist zijn geweest

Miranda Priestly als kwetsbare vrouw

Hij staat al een tijdje online, maar voor het geval je het nog niet had gezien: de gedeletete scène uit The Devil Wears Prada die de film totaal veranderd zou hebben. 

Hoofdredacteur Miranda Priestly, die hoofdpersoon Andy Sachs 'terroriseert' is namelijk hét personage om in te zetten tijdens bossy situaties:Andere focus
Onderstaande scène zou haar personage meer diepgang hebben gegeven. Het is de scène waarin secretaresses Emily en Andy gauw de namen van feestgangers moeten influisteren bij de hoofdredacteur. In de film ligt de nadruk op Andy die Emily redt uit een benauwd ik-kan-niet-op-de-naam-van-die-persoon-komen-moment. Maar dat zou in het niet zijn gevallen als dit vervolg in de film was gebleven:


Nog meer veranderd?
Miranda Priestly die thuis dealen moet met een onuitstaanbare man, de vader van haar kinderen... Dat is toch een totaal ander verhaal? Wij zijn zo benieuwd waarom deze scène eerst wel in het script stond, en wat er nog meer verandert is, want deze scène staat niet op zichzelf. Dit verhaallijntje moet dus ook in andere scènes zijn verwijdert.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten