Another day, another theory. Een fan deelt zijn gedachten over Riverdale op Reddit. In de hoop om het antwoord te hebben op de vraag 'Wie is The Black Hood'.

Deze Riverdale theorie over wie The Black Hood is gaat viral

Een fan deelt de theorie naar aanleiding van de meest recente aflevering

© Riverdale

Vorige week besprak Glamour verschillende gedachten en theorieën over de Riverdale-aflevering The Town That Dreaded Sundown. Bij een nieuwe aflevering hoort een nieuwe theorie. Nadat gisteren de vijfde aflevering van seizoen 2 te zien was (When A Stranger Calls), ging de radar van één fan hard draaien. Hij bedacht een theorie en het hele internet is ervan in de ban.

Let op: spoileralert!

Wie is The Black Hood?
Het nieuwe mysterie in de vorm van The Black Hood sluipt al een tijd door de straten van Riverdale. Hij blijft moordaanslagen plegen en veroorzaakt onrust en angst in de stad. Fans én Archie, Veronica, Jughead en Betty proberen te achterhalen wie dit moorddadige figuur is. Zo ook methodwriter85. Hij deelt op de Amerikaanse sociale nieuwssite Reddit een theorie die veel bijstand krijgt.

Daddy issues
Hij denkt dat Black Hood Betty’s biologische vader is. Alice en hij waren vrienden toen ze jonger waren. Toen Alice en Hal zeventien jaar geleden een flinke ruzie hadden, rende Alice naar de Southside. Daar kwam ze Betty’s biologische vader weer tegen, die nu een Serpent is. Alice werd zwanger van hem en kreeg Betty.

Mentale problemen
Volgens de theorie was de Serpent mentaal niet stabiel. Wellicht dwong hij Alice zelfs gemeenschap met hem te hebben. Hij werd naar een gesticht gestuurd, weg van Riverdale, terwijl Alice beviel van Betty.

Op zoek naar zijn kind
Waar Alice aannam dat hij geen weet heeft van hun kind, wist de Serpent (nu) wél dat hij de biologische vader is van Betty. Daarom ging hij nu op zoek naar Betty en probeert hij haar op een bizarre manier te beschermen.

Obsessie
De theorie verklaart in ieder geval Black Hood’s obsessie met Betty. Én hoe hij wist over de arrestatie van Alice. Daarbij hebben we wel vaker vraagtekens gezet bij Betty’s mentale staat. Bijvoorbeeld toen ze in het eerste seizoen wraak nam op een voetballer en ze ervan overtuigd was dat ze Polly was.

Theorie
Daar staat tegenover dat Betty volgens de Hood zelf zijn gezicht zou herkennen, wat de theorie minder aannemelijk maakt. Wie denk jij dat The Black Hood is?  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten