Entertainmentbedrijf Walt Disney maakt vandaag bekend dat het universum van de Star Wars Saga verder wordt uitgebreid.

Disney maakt bekend dat er nog een Star Wars trilogie in de maak is!

Let the Saga begin!

Star Wars fans, jullie weekend wordt goed ingeluid. De tweede film van de huidige trilogie moet nog in de bios verschijnen, maar entertainmentbedrijf Walt Disney maakt vandaag bekend dat het Saga-universum verder wordt uitgebreid. Niet een, niet twee, maar drie nieuwe films liggen in het galaxy-verschiet. 

Je moet eraan geloven
En dus is het de hoogste tijd voor de (nog) niet-Star Wars fans om het roer om te gooien. Met de achtste film in aantocht en een nieuwe trilogie in de maak, kun je er niet meer omheen. Smoesjes verzinnen of je bioscoopbon verbranden zijn geen opties. De Star Wars Saga is een hit en dus wil je weten waar iedereen het over heeft. 

Premiere
Rian Johnson
zal de productie van de nieuwe trilogie op zich nemen. Hij is de schrijver en regisseur van The Last Jedi, het achtste deel in de filmsaga dat volgende maand in première gaat.

Nieuwe weg inslaan
Over de nieuwe trilogie gesproken; die gaat er iets anders uitzien dan de voorgaande films.  Volgens Disney staat de aankomende reeks films los van de huidige Luke Skywalker-verhaallijn. "Johnson zal nieuwe personages introduceren uit een hoek van het heelal die niet eerder in de Star Wars-verhalen is voorgekomen." aldus Disney.

Tha Saga is real
Met een nieuwe verhaallijn en dus een schone Saga-lei is het de hoogste tijd voor alle niet-Star Wars kijkers om eraan toe te geven. Als het aan de regisseur ligt, wordt het 't kijken waard:  "Star Wars is een geweldige moderne mythologie en het is eer daar deel van uit te maken. Ik kan dan ook niet wachten om aan de nieuwe serie te beginnen."

Nr. nine
Disney heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de nieuwe films verschijnen. Star Wars: The Last Jedi, de tweede film van de huidige trilogie, draait vanaf 13 december in de bioscoop. Het laatste deel, vooralsnog alleen bekend als Episode IX, draait naar verluidt vanaf december 2019 in de bioscoop.

Om alvast even warm te draaien voor 13 december, hierbij de trailer van The Last Jedi: 

Kijken maar
Als je nog steeds niet overtuigd bent, dan hierbij nog zes redenen waarom jij meest iconische filmseries van de afgelopen eeuw moet gaan kijken. Zoals de verbluffende kapsels van Queen Amidala (gespeeld door niemand minder dan Natalie Portman). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten