Het zal je vast niet ontgaan zijn dat publiekslieveling van het afgelopen seizoen van Temptation Island, Joshua Feytons, meedoet aan Adam zoekt Eva VIPS. Nu deelt de kandidaat de eerste beelden op zijn Instagram.

Dit wil je zien: de eerste beelden van een naakte Joshua in Adam zkt. Eva VIPS

It's getting hot in here

© RTL

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat publiekslieveling van het afgelopen seizoen van Temptation Island, Joshua Feytons, meedoet aan Adam zoekt Eva VIPS. De Temptation Island-kijker weet het al: de verleider is een groot geschapen. De ex Temptation-deelnemer vond het klaarblijkelijk tijd om dat aan meer mensen dan alleen Megan en Chloe te laten zien.

Sneak preview
Daar wil Joshua niet langer mee wachten. Op Instagram deelt hij de eerste beelden van zichzelf op de Filipijnen (waar het programma wordt opgenomen). Oké, of Megans uitspraken in Temptation Island klopten, kunnen we nog niet zien en de bewegende beelden laten nog even op zich wachten, maar dat nemen we voor lief.

Drink met je billen bloot...
Wat we wel zien is een knappe Belg die zijn blonde lokken achterwege heeft gelaten én geen, we herhalen géén, kleren aan heeft. Een ding is zeker: deze eerste sneak preview belooft veel goeds voor de rest van het programma.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten