Vond je de horrorfilms 'It', 'The Shining' en 'Shawshank Redemption' al goed? Dan wil je de serie 'Castle Rock', waarin alle Stephen King klassiekers gecombineerd worden, sowieso zien.

Een feestje voor horrorliefhebbers: de nieuwe serie 'Castle Rock' combineert alle Stephen King-klassiekers

En er is al een bloedstollende trailer uit

© Hulu

Heb je horrorfilms als It en The Shining al lang verslonden? Dan ga je dit nieuws héél fijn vinden: alle Stephen King-klassiekers worden gecombineerd in de nieuwe horrorserie Castle Rock. Benieuwd hoe dat uitziet? Je kunt de trailer alvast bekijken.

Castle Rock
In de psychologische-horrorserie komen verschillende bekende personages en thema’s uit Stephen King-verhalen terug in het fictieve dorp Castle Rock.

Het verhaal
Het verhaal gaat over een advocaat, Henry Deaver, die teruggaat naar zijn geboortedorp, omdat hij wordt ingehuurd door een gevangene in de Shawshank gevangenis. De mysterieuze jongen, die The Kid wordt genoemd, is geen normale gevangene. Hij werd diep onder de gevangenis in een kooi gevonden. Niemand weet wie hij is, waar hij vandaan komt en wat er precies aan de hand is in Castle Rock.

Medewerkers
Stephen King werkt samen met de bekende producent J. J. Abrams, die onder andere Star Wars, Lost en Star Trek produceerde. Ook de cast is niet mis. De Zweedse acteur Bill Skarsgård speelt The Kid. Opvallend is dat hij vorig jaar de demonische clown speelde in It. Coïncidence, Stephen King? We think not,

De andere acteurs die in Castle Rock spelen zijn ook al bekend met het horrorgenre. André Holland (Moonlight, American Horror Story: Roanoke) neemt de rol van Henry Deaver op zich. Verder zijn er rollen voor Terry O’Quinn (Lost), Chosen Jacobs (It) en Allison Tolman (Fargo).

Amerika
Castle Rock gaat in première op 25 juli, op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Maar niet getreurd: wij gokken dat de horrorserie populair wordt. Grote kans dat ‘ie binnenkort ook in Nederland te zien is, dus.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten