Ondanks dat we onszelf inmiddels doorgewinterde Bachelor-kijkers kunnen noemen, zagen zelfs wij deze situatie niet aankomen.

Een ongemakkelijk misverstand in de eerste aflevering van nieuwe seizoen 'De Bachelor'

De rozenceremonie is een onhandig moment om de verkeerde naam te verstaan...

Gisteravond was het ein-de-lijk zover. Na vijf lange jaren wachten, begon het nieuwe seizoen van De Bachelor. Glamour deed voorafgaand aan de eerste aflevering alvast een voorspelling door middel van The Bachelor Bingo. Ondanks dat we onszelf inmiddels doorgewinterde Bachelor-kijkers kunnen noemen, zagen zelfs wij deze situatie niet aankomen. 

Schrappen maar
Om even bij het begin te beginnen. Dit seizoen mag de 32-jarige IT-specialist Robbert Jonkheer zich het stralende middelpunt noemen. In de eerste aflevering krijgen de twintig vrijgezelle dames allemaal de gelegenheid zich voor te stellen aan de Amsterdamse vrijgezel. Ontspannen kunnen de dames niet, de druk ligt meteen hoog. Robbert moet het aantal meteen al terugbrengen van twintig naar veertien dames, die met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros (Bingopunten!).

Rozenceremonie
Tijdens het schrapmoment, a.k.a. de rozenceremonie, kiest Robbert de veertien dames die hij mee wil nemen naar het exotische eiland. Deelnemer Naomi denkt dat Robbert haar naam noemt en loopt met een glimlach van oor tot oor naar voren om haar roos op te halen. 

Foutje
Robbert denkt daar alleen anders over (en doet zijn achternaam geen eer aan met de manier waarop hij reageert): “Ik zei een andere naam. Ilona, niet Naomi.” Waarna Naomi als een boer met kiespijn weer op haar plek gaat staan. Bekijk het fragment via deze link

Bingo!
Verder zijn er genoeg andere situaties uit ons Bingo-lijstje die de revue passeren. Jaloerse blikken, alle vrouwen die in katzwijm liggen, Robbert die het 'een snoepwinkel' vindt en het exotisch eiland waar ze naartoe vliegen. Ook de trending one-liner kunnen we nu dus afstrepen (helaas voor Naomi).

De hele aflevering bekijk je hier. Je snapt; wij kunnen niet wachten tot aflevering 2 (elke dinsdag om 20.30 op Net 5). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten