Na lang wachten en heel wat trailers verder is het eindelijk zo ver. Hereditary, de film die wordt bestempeld als ‘engste film ooit’ draait vanaf deze week in de bios.

Eindelijk is het zo ver: 'allerengste film ooit' Hereditary draait in de bioscoop

Met kotsende, huilende en volledig geschokte mensen als gevolg

© Hereditary

Na lang wachten en heel wat trailers verder is het zo ver. Hereditary, de film die wordt bestempeld als ‘engste film ooit’ draait vanaf deze week in de bioscoop. Ben je al meteen een biosdate aan het plannen? Be prepared: deze film is eng. Heel. Erg. Eng.

‘Engste film ooit’
Niet alleen op social media wordt Hereditary bestempeld als ‘engste film ooit’, ook filmexperts verzekeren je van een bloedstollend bioscoopbezoek. Het gerucht gaat zelfs, dat er mensen tijdens de filmpremière in Amerika moesten spugen en huilend de filmzaal uit liepen. 

Bloedstollende trailer
Als je de trailer bekijkt, snap je waarom. Alle ingrediënten die je de stuipen op het lijf jagen, zijn erin verwerkt. Jong meisje: check. Bezeten door een demoon of duivel: check. Verschillende bedscènes: ook check. Toni Collette (haar ken je onder meer van In Her Shoes) speelt de moeder van het bezeten meisje. Ook Gabriel Byrne en The Handmaid’s Tale-actrice Ann Dowd spelen mee. De angstaanjagende trailer kun je hieronder bekijken.

Het verhaal
Het verhaal gaat over de familie Graham. Nadat oma Ellen overlijdt en de familie afscheid van haar heeft genomen, blijft ze nog 'rondhangen' en gebeuren er hele vreemde dingen. Haar donkere geest leeft voort en verscheurt het leven van de Grahams. Ze ontdekken steeds meer verontrustende geheimen over hun voorouders en proberen hun onheilspellende geërfde lot te ontlopen, wanneer ze meer ontdekken.

De film verschijnt 14 juni in de Nederlandse bioscopen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten