Dat wordt een snelle leegloop op het eiland

En weer een Expeditie Robinson kandiaat onthuld

Dat wordt een snelle leegloop op het eiland

© RTL Expeditie Robinson

Brace yourself: Expeditie Robinson-spam komt eraan. Het nieuwe seizoen begint bijna - 6 september - dus RTL dropt zo'n beetje elke dag een video waarin een kandidaat (slecht vermomd) wordt voorgesteld. 

Tot nu toe weten we dat Donny Roelvink, I Am Aisha, Jody Bernal, Braboneger en Nienke Plas zich hebben gewaagd aan de helse proeven. 

Benieuwd wie zich in de nieuwste onthullingsvideo laat zien?


Wie o wie?
De video met de lastigste hints, als je het ons vraagt. De reacties op Facebook geven duidelijkheid: het gaat sowieso om een rapper. Boef, misschien? Nee. De naam 'Josylvio' zien we vaker voorbij komen en het beeld op het eind, waarop je een zwarte schim van z'n gezicht ziet, veraadt ook veel: namelijk dat het kapsel meer weg heeft van die van Josylvio dan van Boef. 

Leegloop
Conclusie tot nu toe: de Expeditie Robinson-groep kent dit jaar al redelijk veel rappers en zangers. I Am Aisha, Jody Bernal, Josylvio en ons eigen FBI-onderzoek wees uit dat Famke Louise ook meedoet. Dat wordt dus een snelle leegloop op het eiland, kijkend naar de Robinson-reputatie van voorgaande rappers. Lil' Kleine, Ronnie Flex, Kraantje Pappie, om een paar voorbeelden te noemen, hielden het snel voor gezien.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten