Nog even geduld: het nieuwe seizoen staat bijna online.

Er is een nieuwe trailer opgedoken van The Sinner seizoen 2

Nog even geduld: het nieuwe seizoen staat bijna online

© The Sinner (Still

Er zijn bepaalde series waar zoveel over wordt geschreven, zoveel over wordt gesproken - "móet je zien" - dat je je als niet kijker buitengesloten voelt. The Sinner is zo'n serie. Seizoen één staat helemaal op Netflix, dus als niet kijker heb je wat te doen, seizoen twee komt 1 augustus al online, dus als kijker heb je iets om naar uit te kijken.

Trailers
De vraag is alleen: wat doe je in de tussentijd? De eerste trailer is in juni al de wereld in geslingerd, deze heb je als het goed is al gezien. Gelukkig kun je je shot adrenaline nu weer even halen uit de tweede trailer die zojuist online is verschenen. 

Nieuw seizoen, nieuwe bizarre moordzaak. In deze trailer maken we wederom kennis met het dertienjarige jongetje dat zijn ouders vermoord heeft en met het rechercheteam dat achter het motief van beide moordzaken (die van Jessica Biel uit seizoen 1) probeert te komen. 

Als nog-niet-kijker hopen we dat je van een vleugje thriller en horror houdt, want de trailer brengt een duistere sfeer met zich mee. Benieuwd?

Jessica Biel
Cora (Biel) is in The Sinner seizoen 2 helaas nergens te bekennen. Althans, nog wel achter de schermen: in de rol van uitvoerend producent. In seizoen 1 pleegt Cora uit het niets een moord tijdens een stranddagje, waar ze zich vervolgens niks meer van herinnert.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten