Er komt een zesde seizoen van de hitserie Prison Break aan. Schrijver Paul Scheuring heeft het script van de eerste aflevering al af en kondigt de terugkeer van een personage aan.

Er keert een veelbesproken personage terug in seizoen 6 van Prison Break

Én het script van de eerste aflevering is af


Tegen alle verwachtingen in komt er toch een zesde seizoen van de hitserie Prison Break aan. Fans van de serie zijn door het dolle heen na deze aankondiging en nu nog meer: maker Paul Scheuring laat via Twitter weten dat de eerste aflevering geschreven is én dat we niet alleen opnieuw kunnen genieten van Michael Scofield, maar ook van een ander veelbesproken personage.
Het eerste script is af
Het nieuwe seizoen zit er nu écht bijna aan te komen. In een tweet laat Paul weten: "Zoals je wellicht interesseert, ik ben klaar met het 601 script." Yes! Het begin is er. Daarnaast hint de schrijver erop dat William Fichtner terugkeert als Mahone.

Terug van weggeweest
Volgens Scheuring is er een kans tussen 50 en 150 procent dat de FBI-agent terugkeert in de serie. Voor de snelle rekenaars onder ons, dat komt dus op een gemiddelde van 100 procent. Het vijfde seizoen moesten we nog zonder de agent doorkomen, maar nu is Mahone definitely back.

Enthousiasme alom
Fans van de serie zijn razend enthousiast over het nieuws. Wij kunnen het niet anders dan met ze eens zijn.
https://twitter.com/luei4/status/973035786256945152
Spoiler: Another Prison Break 
Aan het eind van het vijfde seizoen van Prison Break werd Michael vrijgesproken voor de misdaden waarvan hij werd verdacht. Hij was vrij om terug te keren naar Sara en Mike.

Inmiddels kennen we de serie goed genoeg om te weten dat hij niet lang happy family kan spelen en er vast een nieuwe prison escape voor hem op de planning staat.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten