Fabrizio deelt zijn verleidingstechnieken met Koen in de beste verleiders, het programma op Videoland.

Exclusief: De eerste beelden van tv-programma 'De Beste Verleiders' met Fabrizio en Kaj Gorgels

Op de beelden zien we hoe Fabrizio zijn verleidingstechnieken deelt met Koen

We krijgen geen genoeg van Temptation Island en hun deelnemers en dat beseft Videoland maar al te goed. Eerder deze week maakte de online video on demand-dienst bekend de verleiders opnieuw te strikken voor hun nieuwe programma ‘De beste verleiders’.

Videoland
Gisteren was de eerste aflevering  exclusief te zien op Videoland. Maar de online dienst deelt met Glamour alvast beelden van het programma, waarvoor je geen account nodig hebt.

Koen in de hoofdrol
Op de beelden zien we Koen, die ’s avonds een date heeft. Hij heeft moeite met vrouwen versieren, maar gelukkig is daar verleider Fabrizio om hem te helpen. In andere afleveringen zien we ook Gino, Matthew en Tireily uit het huidige seizoen en Ken, Alex en Levi uit de vorige seizoenen.

Cursus verleiden
In iedere aflevering neemt een verleider een vrijgezel overdag mee op sleeptouw. De Temptation Island-deelnemers leren de mannen hoe ze een vrouw het hof kunnen maken. Daarnaast ondergaan ze ook een uiterlijke metamorfose. ’s Avonds mag de vrijgezel zijn spoedcursus verzilveren met een date.

Beste verleider
Ook tijdens de date hebben de verleiders een rol. Ze spreken ‘hun’ vrijgezelle mannen toe via een oortje. De verleiders verdienen punten als hun protegé een telefoonnummer of tweede date scoort. Na 7 weken wordt de balans opgemaakt. Welke verleider mag zichzelf ‘de beste verleider’ noemen?

Fabrizio helpt een handje
Op de beelden hieronder zien we de Belgische Fabrizio. We kennen hem allemaal als de stoere man met een klein hartje. De tatoeëerder werd tijdens Temptation Island verliefd op Danielle, maar inmiddels weten we door zijn Instagram account dat hij een relatie heeft met ex-verleider Pommeline.

Kaj Gorgels
Youtuber Kaj Gorgels presenteert de spin-off van Temptation Island. We zien de 27-jarige grappenmaker ook in het nieuwe programma I Love You Tattoo, waarin Temptation Island-sterren Pommeline en Fabrizio de hoofdrol spelen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten