In het nieuwe SBS6-programma 'Paleis voor een prikkie' gaan Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben, omtoveren tot droomwoning.

Frank en Rogier uit 'Steenrijk, Straatarm' krijgen eigen programma

Het duo gaat in 'Paleis voor een prikkie' huizen omtoveren met een budget van €250.

De gebeden van eenieder zijn gehoord. Koppel Frank (71) en Rogier (43) zijn binnenkort weer te zien op televisie. Het duo stal de harten van kijkers in het programma 'Steenrijk, Straatarm'. Nu krijgen de heren een eigen programma.

Paleis voor een prikkie
In het nieuwe SBS6-programma 'Paleis voor een prikkie' gaat het koppel huizen van mensen die het financieel niet breed hebben, omtoveren tot droomwoning. Het te besteden bedrag is €250, ietwat de uitdaging groot maakt.

Succes van Steenrijk, Straatarm
Dit concept lijkt de heren op het lijf geschreven. In de uitzending van Steenrijk, Straatarm ruilden de mannen met de Beverwijkse Sabine. De vrouw leeft van een minimaal inkomen. Tijdens het programa was te zien hoe Frank en Rogier zo veel mogelijk van hun dagbudget opspaarden, zodat ze haar huis konden omtoveren.

Meerdere mediapartijen
Linda Nieuws belde direct na de uitzending met Frank en vroeg hem of ze open stonden voor een eigen programma. Frank gaf aan dat hij en Rogier daar zeker oren naar hadden, maar dat er eerst goede afspraken gemaakt moesten worden. Het koppel bleek al door twee mediapartijen benaderd te zijn.


Bekijk hieronder het fragment uit 'Steenrijk, Straatarm'.
Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten