Waar Temptation-speurneus Michella Kox het nu weer vandaan heeft gehaald weten we niet, maar vermakelijk is 't wel.

Geheime geluidsopname: Temptation Islands Niels en Rosanna hebben verhitte discussie over verleider Alex

Laat dat maar aan speurneus Michella Kox over

Als het om Temptation Island gaat, heeft opper-speurneus Michella Kox alles in de smiezen. Als er iemand is die van alle Temptation-gossip op de hoogte is, is het de heetgebakerde brunette wel. Dat bewijst ze maar weer met de geheime geluidsopname van een ruzie tussen Niels en Rosanna, die ze deze week op haar Facebookpagina plaatste. Waar ze het vandaan heeft gehaald weten we niet, maar vermakelijk is 't wel. 

Project Alex
"Klein stukje geluidsopname laatste draaidag penthouse", schrijft Michella bij haar post. Hoewel de opname niet goed te verstaan is door alle kopjes en schoteltjes die je om de oren vliegen, horen we wel dat er een pittige discussie gaande is tussen het Temptation Island VIPS koppel.

Over wie dit gaat? Juist ja, de man die vorig Temptation-avontuur voor flink wat opschuddig in de relatie van het stel zorgde. Dan hebben we het over Alex, uiteraard.

In de opname horen we dat de verleider ook dit seizoen weer voor rumoer zorgt. Of moeten we 'nog steeds' zeggen. Je moet goed je best doen om het te horen, maar wij halen onderstaande woordenwisseling eruit. 

Niels: "Het is altijd actie-reactie bij jou. Hoe wil jij een relatie met iemand beginnen als hij ook maar iets fout doet en jij meteen denkt 'oh, dan ga ik met iemand naar bed'. Dan is je relatie toch al kapot." 

Rosanna: "Dat doe ik niet." 

Niels: "Dat doe je toch." 

Rosanna: "Ik heb er met Alex bewust voor gekozen dat ik niet gezoend heb." 

Niels: "Ja dit keer ja, maar vorige keer..."

Rosanna: "Ik heb het niet over vorige keer." 

Why?
Waarom het stel na hun vorige Temptation-avontuur nog mee durft te doen, is ons een raadsel. We herinneren ons allemaal nog wat hen vorig seizoen overkwam. We noemen een Parastoe, we noemen een Alex. Vooral Alex. En dat zit Niels duidelijk nog steeds niet lekker, zo horen we. Of de geschiedenis zich herhaalt, gaan we meemaken. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten