Boer Zoekt Vrouw begint het nieuwe jaar met niet één, maar twéé specials. Willen we zien!

Happy New Year: er komen twee Boer Zoekt Vrouw-specials

Op maandag 1 januari en zondag 7 januari blikt Yvon Jaspers terug op het vorige seizoen

© Linelle Deunk - Boer Zoekt Vrouw

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw op de buis komt. En omdat alle BZV-fans waarschijnlijk niet kunnen wachten tot het zo ver is, heeft het NPO-programma vast twee nieuwjaarscadeaus voor kijkers. Er komen twee BZV-specials!

Happy New Year
2018 begint goed. Op maandag 1 januari én zondag 7 januari komen er twee speciale afleveringen van Boer Zoekt Vrouw. Dat kondigde presentatrice Yvon Jaspers samen met haar hond (jazeker) aan in een filmpje:

Terugblik
In de specials wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Yvon gaat langs bij de kandidaten om te zien hoe the life after BZV hen afgaat. Zo weten we precies welke boer nog samen is met welke vrouw en hoe het met hun boerderij-business staat.

Nieuw seizoen
Op 29 september zat de schrik er goed in. Toen leek het erop dat er geen nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw komt. Dat kwam door een uitspraak van Yvon Jaspers in een interview met Story. Ondertussen weten we dat het nieuwe seizoen er tóch wel gaat komen. Zijn wij even opgelucht. Wanneer het nieuwe seizoen begint, is nog niet bekend.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten