Afgaande op Donny's uitspraken, lijkt het er wel op

Heeft Expeditie Robinson Donny Roelvink doen beseffen dat hij Amijé terug wil?

Afgaande op Donny's uitspraken, lijkt het er wel op

Wie het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS heeft gezien, móet medelijden hebben gehad met Amijé, móet even gedacht hebben aan haar eigen (voormalige) liefdesverdriet en móet daardoor even een plaatsvervangende knoop in haar maag hebben gehad.

That escalated quickly
Van samen lachen om voorgaande kandidaten ("hoe kún je zo snel verliefd worden") naar een relatiecrisis van het ergste soort: je partner verliefd zien worden op iemand anders en hem vervolgens horen zeggen dat hij dingen voor zichzelf moet uitzoeken. En dat en plein public. Man, wat pijnlijk. 

Breuk
De preview van de 'terugblik-aflevering' maakte het geheel niet veel beter. Amijé zei Donny niet meer te herkennen. Hij heeft zijn woorden 'dingen uitzoeken' van het kampvuur dus wel heel letterlijk genomen. Tel daar de intieme 'paparazzi-beelden' van Danique en Donny op het strand in Nederland en op Ibiza bij op en je weet: de kans dat Donny en Amijé nog samen zijn, is niet heel groot. 

Of toch niet?
Lichtpuntje: zoals in veel relaties, of beter gezegd relatiebreuken, heelt tijd alle wonden, zeker als je een deel van die tijd doorbrengt op een onbewoond eiland voor Expeditie Robinson, zoals Donny onlangs heeft gedaan. "Af en toe zit je dan onder de boom en dan is het: 'Oké, wat gaan we doen vandaag? Ja, niks.' En dat echt de hele dag! En dan duren 24 uur héél erg lang", zegt hij aan de desk bij RTL Boulevard. 

Wat hij dan bijvoorbeeld deed in die 24 uur? Nadenken, natuurlijk. "Ik had zeker wel wat dingetjes om over na te denken. En ik werd er ook wel krankzinnig van op een gegeven moment," ging hij verder. 

Zou dit kunnen betekenen dat Donny na Expeditie Robinson zijn relatie met Amijé weer probeerde te lijmen? De twee zijn daarna wel een keer samen gespot, dus wie weet. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten