Het huis waar Hermelien Griffel opgroeide, staat de koop. Het huis is te zien in de film ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1’.

Het huis van Hermelien Griffel staat te koop

Het huis is te zien in 'Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1'

© http://www.arlingtonresidential.com/

Het huis waar Hermelien Griffel opgroeide, staat de koop! De woning waar de Dreuzelouders van Hermelien wonen heeft een vraagprijs van € 2,8 miljoen. Herken je het van de foto's? Het huis is te zien in de film ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1’.  Het is voor het eerst in bijna zestig jaar dat het huis te koop staat.Klassiek landhuis
De woning telt drie verdiepingen met zes slaapkamer en twee badkamers. Het huis zit vol typische details die kenmerkend zijn voor een klassiek landhuis. Zo is er een openhaard aanwezig, zijn de plafonds gedetailleerd versierd en ligt er een visgraat houten vloer. De magie is helaas niet bij het huis inbegrepen, maar het kleine beetje filmgeschiedenis krijg je er wél bij.


Harry’s huis
Vorige week schreven we nog dat Harry Potter's huis te koop staat. De tovernaar groeide hier op en woonde jarenlang bij zijn oom en tante. De woning waar Harry ’s nachts onder de trap sliep, werd als decor gebruikt in ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’. In de latere films werd het huis in de studio nagebouwd.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten