Vrijdag heeft Marwan Kenzari's management bevestigd dat de 34-jarige acteur inderdaad de sexy slechterik 'Jafar' gaat spelen in de live-action versie van Disneyfilm Aladdin.

Het is bevestigd: Marwan Kenzari wordt sexy schurk 'Jafar' in Aladdin

Yehes!

We schreven deze week al dat het internet lyrisch is over 'onze' Marwan Kenzari als mogelijke schurk Jafar in de nieuwe live-action remake van Disneyfilm Aladdin. Vrijdag heeft Marwans management bevestigd dat de 34-jarige acteur inderdaad de sexy slechterik wordt. 

Ook schurken kunnen knap zijn
De naam van Marwan werd eerder deze week al genoemd als een van de grote kanshebbers voor de rol. Al voordat vrijdag officieel bekend is geworden dat de Nederlandse acteur ook daadwerkelijk de schurk gaat spelen, had het internet al gesproken. Iedereen is groot fan van zijn looks: 'Good morning to nobody except new Jafar'. 

Sporen verdiend
De Tunesische stoot gaat Michiel Huisman en Carice van Houten achterna in Hollywood. In Nederland speelde hij onder meer in Hartenstraat, Rabat, Bloedlink en Wolf. Voor zijn hoofdrol in laatstgenoemde kweekte hij heel wat spiermassa om een geloofwaardige kickbokser neer te zetten. En vooral die sixpack met zijn knappe kop erboven zorgt voor veel positieve reacties. 

Celebrity
De Nederlandse acteur was eerder deze zomer te zien in de Tom Cruise-film The Mummy. Binnenkort is hij naast Johnny Depp te zien in Murder on the Orient Express. Voor de film Wolf won de 34-jarige acteur een Gouden Kalf en hij prijkte met zijn lijf op de cover van Men's Health (snappen wij volkomen). 

Even een Marwan-momentje
Marwan wordt collega van Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) en Will Smith (de blauwe geest). Moet je je toevallig weer even voor de geest halen hoe het met de fystieke gesteldheid van de acteur is? Wij helpen je met alle liefde een handje: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten